Ben Affleck este noul Batman

By  | 

Filmul care îi va avea în rolurile principale pe Batman şi Superman au acum şi distribuţia atribuită. Superman va fi jucat de frumuşelul Henry Cavill, care a avut mare succes în acest rol, iar Batman va fi interpretat de Ben Affleck, în locul lui Christian Bale. În rolurile feminine le vom vedea pe Amy Adams şi Diane Lane.

”Ştiam că avem nevoie de un actor extraordinar, care să preia unul dintre cele mai longevive personaje ale DC Comic, iar Ben Affleck se potrveşte perfect acestei descrieri” a declarat Greg Silveman, preşedintele Warner Bros.

Regizorul filmului ”Man of Steel”, Zack Snyder, cel care va regiza şi continuarea, a mai declarat că filmul cu cei doi eroi va fi lansat în cinematografe pe 17 iulie 2015. Acesta a mai declarat că abia aşteaptă să lucreze cu Ben Affleck. ”Ben oferă o perspectivă opusă faţă de Superman al lui Henry. Are resursele necesare pentru a crea un portret complex al unui bărbat mai matur şi înţelept decât Clark Kent şi poartă cicatricile unui luptător şi în acelaşi timp deţine farmecul miliardarului Bruce Wayne.”

Vestea unui film cu Batman şi Superman a fost făcută publică în cadrul Comi Con 2013. O altă veste ar mai fi că studiourile Warner Bros. sunt interesate de Affleck şi ca regzor pentru filmul ”Justice League”.

Tu ce părere ai despre Ben Affleck în rolul lui Batman?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *