Bebelusul Regal in vizita in Scotia

By  | 

Kate, William şi George, împreună cu doica Jessie Webb, au plecat în Scoţia în vizită la bunicul din partea tatălui,  Prinţul Filip, care nu a avut încă ocazia să îl cunoască pe micul prinţ. Regina Elisabeta, soţia lui Filip l-a văzut pe nepotul său la scurt timp după ce Kate şi William au părăsit maternitatea cu nou-născutul, însă pentru puţin timp.

Regina Elisabeta şi Prinţul Filip îşi petrec vacanţa de vară la Castelul Balmoral din Scoţia încă din luna iulie. În plus, bunicul nu a putut călători să îl viziteze pe George deoarece a suferit o ”operaţie exploratorie” abdominală în luna iunie şi a fost nevoit să rămână în convalescenţă la castel.

Kate şi William nu sunt singurii membri ai familiei regale care se află în vizită la Regină. Prinţul Charles şi Ducesa Camilla împreună cu Prinţul Andrew şi Prinţesa Beatrice Eugenia se află deja în zonă pentru tradiţionala întâlnire anuală la Balmoral. În trecut aceştia obişnuiau să se întâlnească pentru 4 săptămâni de vânătoare, picnicuri şi alte distracţii tipic englezeşti. Anul acesta micul George va fi în centrul atenţiei.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *