8 bărbați celebri care par de neatins

Nu ne putem abține să visăm la actorii noștri preferați, chiar dacă știm că nu vom avea ocazia să îi cunoaștem măcar. Unele persoane merg atât de departe încât sunt convinse că unii actori mint că au o relație, dar sunt de fapt single – vezi fanele lui Benedict Cumberbatch, care nu vor să accepte că acesta chiar e căsătorit.

Totuși, există și câțiva bărbați celebri care chiar par de neatins, printre care:Kanye West

Kim Kardashian trebuie să aibă ceva special pentru a se fi putut apropia de Kanye. Rapperul este atât de narcisist încât nu doar o dată s-a comparat cu Iisus sau chiar cu Dumnezeu.

Alec Baldwin

Cei care l-au cunoscut l-au descris de multe ori ca fiind un bărbat care se consideră superior tuturor, care nu îi respectă pe cei din jur și nu este manierat.

James Cameron

Nu trebuie decât să dai un search pe Google după „James Cameron arrogant” și vei înțelege de ce… De exemplu, unui fan i-a spus că nu îi datorează niciun f*cking autograf și să dispară din spațiul său personal. În plus, una din fostele sale soții a vorbit deschis despre ego-ul lui uriaș.

Quentin Tarantino

quentin tarantino

Oricine știe că filmele lui Tarantino au succes, dar e de prost gust ca acest lucru să i se urce la cap. În numeroase interviuri, tot ce făcea este să se laude pe el însuși.

Will Smith

Will Smith

Deși Will Smith este un actor popular, nu e nici pe departe cel mai bun din lume, așa cum susține. Într-un interviu în care vorbea despre fiul său, a spus că „atunci când tatăl tău este cel mai mare movie star din lume e greu să fii în umbra lui”. Wow, serios?

 

În cadrul unui interviu, rapperul a spus că prezența sa la un eveniment poate fi comparată cu cea a președintelui Obama, care oferă speranță și susține o națiune întreagă. În plus, refuză să îi returneze apelurile celebrului Robert De Niro. De Niro i-a atras atenția că „Nu contează cine ești. Dacă cineva te sună de 6 ori, îl suni înapoi. Nu contează cine ești, e nepoliticos.”

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

L-a comparat pe regizorul Michael Bay cu Hilter, a spus că filmele Indiana Jones sunt o prostie… chiar a fost dat afară dintr-un spectacol Broadway pentru că a început să se certe cu Alec Baldwin, care îi era coleg.

Justin Bieber

Când și-a început cariera, Bieber părea un puști simpatic, dar atitudinea lui s-a schimbat între timp. Atacă paparazzi, are interdicție în câteva cluburi, a avut o altercație și cu un vecin… Nu am vrea să ne aflăm prea aproape de el!

1 comentariu
  1. Succesul,indiferent de domeniu…e o „povara” greu de purtat…!!! Daca n-ai o personalitate puternica…te pierzi…si poti pierde sau „arde”..pe altarul propriului tau succes…!!! Nimic nu este mai efemer decat succesul si simpatiile fanilor,iar a ramane integru….indiferent de succes sau valoare,este…cu adevarat,cel mai mare succes,caci,nu trebuie sa uitam nicand,ca suntem…muritori…!!! Tragedia este ca….multi uita…!!!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.