Balmain, noul designer H&M

By  | 

Săptămâna trecută, la Las Vegas, ȋn timpul evenimentului muzical Billboard Music Awards, Balmain a anunţat că va fi noua casă care va crea o ediţie limitată pentru retailer-ul H&M.

Vestea care a făcut ȋnconjurul lumii a pornit de pe covorul roşu al Billboard, unde top-modelele Kendall Jenner şi Jourdan Dunn (Jordan este şi Ȋngeraş Victoria’s Secret) au fost fotografiate purtând haine din colecţia Balmain pentru H&M.

main.original.585x0

Oliver Rousteing, designerul casei, va intra pe lunga listă de designeri care au creat pentru celebrul brand de retail, printre aceştia numărându-se şi Karl Lagerfeld, ȋn 2004, sau Alexander Wang, ȋn 2014. Colecţia Balmain pentru H&M va include, ca şi cea a lui Wang, creaţii pentru bărbaţi şi femei, pantofi şi accesorii şi va fi disponibilă ȋn magazinele brand-ului de pe tot ȋntinsul Globului ȋncepând cu 5 noiembrie.

main.original2

Ȋn afară de faptul că cele două modele au fost fotografiate purtând item-uri ale colecţiei, Rousteing a postat fotografii pe Instagram cu el, Kendall şi Jourdan pentru a promova noul său proiect, iar cei 1,1 milioane de fani ai designer-ului au răspuns imediat invitaţiei de a reposta, primii fiind membrii familiei Kardashian&Jenner.

Ȋntr-un interviu acordat Style.com, designerul Balmaind a spus despre colaborarea sa cu H&M că:” A fost o mare provocare şi ȋn acelaşi timp o foarte bună provocare. Nu vreau să pierd arta şi nu vreau să pierd bogăţia şi efectul glam caracteristice casei. Am păstrat bogăţia şi glamour-ul, dar le-am reinterpretat. Poţi găsi ȋn această colecţia atât de multe item-uri diferite şi cred că acest aspect va da frumuseţe colecţiei. Colaborarea mea este diferită de altele. H&M a acceptat provocarea de a lansa ceva artistic, ceva care se ridică la standardul couture franţuzesc, iar rezultatele sunt spectaculoase”.

Tendinte primavara 2015: Cele mai chic coafuri si tunsori inspirate de pe podium

Top 10 tendinte in primavara 2015

 

Comments

comments