Ayda Field, sotia lui Robbie Williams, a nascut o fetita

By  | 


Ayda Field
, sotia cantaretului Robbie Williams, a nascut pe 18 septembrie o fetita cu o greutate de aproximativ 3 kilograme.

Robbie Williams a scris pe Twitter: "Slava Domnului, Theodora Rose Williams, cunoscuta si sub numele de Teddy, s-a nascut la ora 15:33, pe 18 septembrie 2012, si a avut la nastere 3,28 kilograme.

Bebelusul, mamica si taticul sunt cu totii extaziati. Va multumesc tuturor pentru mesajele voastre."

Cantaretul si-a dorit foarte mult sa asiste la nasterea primului lui copil. Cand a aflat ca sotia lui este in spital pentru a naste, Robbie se afla in turneu in Marea Britanie, asa ca a inchiriat un avion pentru a se deplasa cat mai repede la Londra.

Fostul membru al trupei Take That isi doreste ca fetita lui sa creasca in Marea Britanie, si nu la Los Angeles, acolo unde locuieste acum alaturi de sotia lui.

"Nu vreau ca bebelusul nostru sa fie educat la Los Angeles. As prefera ca ea sa invete emotivitatea si fineturile britanice. Vreau sa detina pasaport britanic, dar inca nu am decis unde va creste copilul", a declarat Robbie Williams.

Ayda Field si Robbie Williams s-au cunoscut in 2007, la putin timp dupa ce artistul s-a externat dintr-o clinica de tratare a dependentei de droguri.

Cuplul s-a casatorit in august 2010 in cadrul unei festivitati spectaculoase.

Inainte de nunta, Ayda Field a semnat un contract prenuptial care, in cazul unui divort, protejeaza averea lui Robbie Williams, estimata la aproximativ 100 de milioane de dolari.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *