Avi lansează un nou single ce marchează trecerea într-o nouă etapă muzicală

Una dintre cele mai tinere și mai frumoase artiste din showbizz-ul românesc, AVI  a lansat un nou single „Hurricane”, ce abordează un subiect fierbinte al prezentului: bullyingul. Noul single reprezintă un cumul de  momente semnificative: trecerea artistei la adolescentă, aspect ce se vede atât în muzică, cât și la nivel de imagine și stil, susținerea unui mesaj important al generației sale, astfel Avi asumându-și o voce pozitivă și încurajatoare pentru cei care fac parte din comunitatea sa.

Proiectul „Hurricane” reunește profesioniști care au creat un concept unic pentru Avi. Muzica și aranjament: Vanotek & Minelli, Text: MInelli, Regie: SAN, Styling Teodora Burz, Producție: Final Play Production.Noul single poate fi ascultat aici:

Specific single-ului Hurricane este tema – un subiect atat de intalnit azi si anume bullyingul, Tema este atinsa subtil printr-o nota pozitiva si ca mesaj pentru toti cei atinsi de acest fenomen. Cu totii suntem atat de puternici, incat putem trece peste astfel de momente usor si ne putem transforma in eroi Marvels, iar cei care ne provoaca vor ramane , in final , in apropiere ca sa ne admire.

„Raman in nota melodiilor mele precedente, muzica mea aduce veselie, optimism si fericire, muzica trebuie sa te faca sa te simti fericit. Ma bucur enorm sa am alaturi de mine aceleasi persoane, suntem practic o mica familie in drumul meu in muzica si nu pot exprima prin cuvinte cat de binecuvantata ma simt sa fiu sprijinita in acest mod.  Daca toti copii ar avea un astfel de sprijin si atata incredere de la cei apropiati cu siguranta viitorul nostru va fi unul promitator.”, a declarat AVI.

„Este o piesa la care am lucrat cu mult drag si mi se  pare ca are o melancolie aparte , o piesa matura construita pe vocea Alessiei la care a facut fata cu brio chiar daca ea are doar 12 ani.Iar clipul se imbina perfect  cu muzica si creeaza o poveste frumosa”, a declarat Vanotek.

„Clipul Alessiei a fost ca un weekend in familie, dar cu dat foc la usi si carat masini de fum si de vant. My lil sis grew up si sunt atat fericit cat si mandru sa iau parte si sa contribui la evolutia ei. Imi place mult directia in care merge si consider ca ea ca si persoana imi seamana prea mult  sa nu o mentina”, mentioneaza San, regizorulul clipului.

„Chiar daca ne-am obisnuit sa vedem cel mai frecvent clipuri in care artistii se intrec sa poarta cat mai multe outfituri, pentru clipul lui AVI  am decis sa poarte o singura tinuta. Am vrut sa arate cool, dar in acelasi timp atemporal, fara ca outfitul ei sa acapareze atentia prea mult. Este important ca intregul look prin machiaj, coafura si haine sa o reprezinte cat mai mult pentru a nu fi nevoita sa joace un rol. Nu intamplator am ales sa poarte cureaua si tricoul lui Anton Sandu ( regizorul clipului), doua din piesele lui favorite, pantalonii mei roz fluo pe care i-am creat acum trei ani si de atunci au ramas preferatii mei, combinate cu o haina din noua colectie STYLAND si sneakersii preferati ai Alesiei”, a declarat Teodora Burz cu privire la stylingul adoptat de Avi in clipul Hurricane.

AVI a facut primul pas in muzica romaneasca la 7 ani odata cu inceperea cursurilor de la Atelieru de voce si muzica by Loredana Groza si Lucia Ciubotaru. A participat la mai multe emisiuni Tv si concerte ale Loredanei Groza alaturi de alti colegi de la acelasi Atelier, iar la 10 ani a simtit ca trebuie sa aiba propriile piese si astfel pe 1 iunie 2018 s-a lansat prima melodie Sunday by AVI. A urmat apoi single-ul Rebels, iar acum a lansat  ultimul sau single – Hurricane.

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.