Au inceput pregatirile pentru botezul printului George

By  | 

Micul prinţ va purta cu această ocazie o replică a veşmântului purtat de Prinţesa Regală Victoria, fiica cea mare a reginei Victoria, la botezul său din 1921. După ce a fost purtat de 30 de bebeluşi, membri ai familiei regale, la botez, în 2008 a fost creată această replică pe care o va îmbrăca şi George.

Pentru a celebra momentul istoric, Kate, William şi Regina Elisabeta au ale 3 modele de monezi care vor fi emise în perioada premergătoare botezului. The Royal Mint a mai făcut cadou câte un bănuţ de argint tuturor nou-născuţilor în aceeaşi zi cu prinţul George. Şi în Australia a fost emis un model nou de monedă care să celebreze botezul noului moştenitor.

Înainte ca botezul să aibă loc, familia regală se va muta în noua reşedinţă renovată recent, Palatul Kensington. Fostă studentă a istoriei artei, Kate Middleton s-a implicat în decorarea noii locuinţe, pentru care s-a inspirat de la locuinţa prinţesei Mary a Danemarcei. Aceasta din urmă şi-a renovat locuinţa, palatul Amalienborg din Copenhaga,îmbinând elementele moderne ale operelor de artă cu elementele clasice ale mobilei. 

”Kate a fost cu adevărat inspirată şi vrea să folosească nişte idei asemănătoare şi în unele din încăperile palatului Kensington” a declarat o sursă pentru Sunday Express, citată de Hello Magazine.

Încă nu au fost dezvăluite numele naşilor celui de-al treilea din linia de moştenitori ai Coroanei Regale britanice, dar se speculează pe lângă numele lui Harry, al Pippei şi al lui James Middleton 2 prietene apropiate ale Ducesei de Cambridge, Catriona Foyle şi Hannah Carter împreună cu soţii lor.

Alte nume vehiculate pentru onorea de a fi naş al Bebeluşului Regal sunt Alicia Fox-Pitt, fostă colegă de liceu a lui Kate,  Hugh van Cutsem, fiul unui prieten apropiat de-al prinţului Charles şi James Meade, fiul fostului campion ecvestru Richard Meade.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *