Ashton Kutcher si Demi Moore au ajuns la o intelegere

By  | 

După un mariaj de 6 ani, Ashton Kutcher şi Demi Moore s-au despărţit în mod oficial în noiembrie 2011 urmând ca actele de divorţ să fie finalizate mult mai târziu din cauza averii considerabile care trebuia împărţită. Se pare că cei doi nu s-au înţeles cum să împartă aproximativ 190 de milioane de dolari, sumă comună deţinută de cei 2 actori.

”Ashton şi Demi au ajuns într-un final la o înţelegere. Sunt pe cale să completeze hârtiile care le vor încheia în mod formal mariajul” a declarat o sursă pentru ziarul The New York Post.

Sursele spun că Demi, care are o avere personală în jur de 100 de milioane $ a cerut pensie alimentară din partea fostului soţ, care a devenit cel mai bine plătit actor de televiziune după ce a preluat rolul principal în serialul ”Two and a Half Men”. ”Au fost negocieri de durată între avocaţi în privinţa înţelegerii financiare – în principiu ca să stabilească exact cât îi datorează Ashton lui Demi în urma mariajului” a declarat o sursă.

După separare, Ashton (35 ani) s-a cuplat cu frumoasa Mila Kunis iar Demi (50 ani) nu s-a implicat în nicio relaţie în mod public. Ultima dată aceasta a fost legată de scufundătorul australian Will Hanigan, însă cei doi nu au oficializat de atunci relaţia.

Ashton si Demi au fost văzuţi călătorind împreună acum ceva vreme şi păreau în relaţii amicale aşa că este de înţeles că au reuşit să ajungă şi la o înţelegere în privinţa divorţului. Rămâne să află şi noi ce ”despăgubiri” va primi Demi de la fost ei soţ?

În timp ce cariera şi averea lui Ashton înfloresc, fost lui soţie a intrat într-un con de umbră din punct de vedere profesional. Aceasta nu a mai avut de ani buni un rol memorabil, spre deosebire de rolurile de excepţie care au făcut-o celebră în tinereţe. Demi a făcut senzaţie în filme ca ”Ghost”, ”G.I. Jane” şi ”Striptease”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *