Artista lituaniană GJan lansează albumul de debut “Do It”

După cel mai recent single și videoclip – “Together”, GJan lansează astăzi primul său album: ”Do It”. Muzica sa și în special piesele de pe acest album reprezintă și reflectă pentru GJan diverse etape ale vieții sale.

Pot spune că am muncit mult pentru acest album, chiar câțiva ani, astfel că poate unele dintre melodii sunt deja <vechi> din punct de vedere al trăirilor și experiențelor mele, dar cred că oricine se poate regăsi în ele. În plus, cred că atunci când melodiile sunt scrise din inimă, nu îmbătrânesc niciodată”, adaugă artista.Dintre cele 10 piese incluse pe albumul “Do It”, două, la care artista a lucrat cel mai mult, sunt featuring-uri cu doi artiști consacrați: “Love Triangle” împreună cu William Jarratt și “Mountains” alături de cântăreața de rap Gizzle.

Numele albumului este dat de piesa ”Do It”, despre care GJan spune că este „o melodie puternică, despre situații în care realizezi că nu poți să controlezi totul și acela este momentul când trebuie să te abandonezi și pur și simplu să lași lucrurile să curgă. Este despre schimbări pe care ți-e frică să le faci și totuși trebuie”.

În anul 2012, Greta din Traku Voke (Lituania) a lansat, la 16 ani, o piesă pentru cei 1000 de fani de pe Facebook. După câteva săptămâni și încă o piesă lansată – “Tattoo” – GJan a devenit unul dintre cele mai mari debuturi muzicale din această țară, făcând senzație pe YouTube și la radiourile locale. În primul an, Greta a compus singură piesele, apoi l-a cunoscut pe Rokas, căruia i-a plăcut foarte mult proiectul, și au început să compună împreună.

La începutul anului 2013, ”Tattoo” a început să domine topurile muzicale, iar cererile pentru concerte erau atât de multe încât artista a decis să își formeze un band cu instrumentiști profesioniști. În vara aceluiași an a lansat hitul ”Need Your Love” și a cântat la cele mai mari festivaluri din Lituania.

În 2016 a lansat în România piesa “Wild”, pentru care GJan a filmat și primul videoclip profesionist aici, melodia ”Wasn`t Easy”, iar în octombrie 2017 și piesa ”Together”.

Videoclipuri piese:

Wild

Wasn’t easy

Together

Facebook GJan: https://www.facebook.com/GJanOfficial/

You Tube GJan: https://www.youtube.com/user/nelogiska

 Global Entertainment: Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și ​Global Influencers, ​agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Julie Mayaya și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.