Armin Van Buuren și Nicky Romero colaborează în premieră

Două figuri iconice ale scenei de muzică dance electronică, olandezii Armin van Buuren & Nicky Romero au intrat împreună în studio pentru prima lor colaborare, intitulata “I Need You To Know”, linia de voce fiind semnată IFIMAY. Lansarea oficială a noului single are loc pe 10 iulie 2020. Pentru a marca acest moment, cei doi DJ au pregătit un B2B special din studioul A State Of Trance, vineri de la ora 7PM CET via YouTube, Facebook și Twitch.

În luna noiembrie 2019, Nicky Romero a lansat o versiune remix pentru single-ul “Unlove You”, iar fanii au cerut o colaborare intre cei doi olandezi.

De-a lungul anilor, cei doi artiști, care reprezintă genuri diferite din muzica electronică, au reușit să lanseze cu label-urile pe care le dețin, Armada Music și Protocol Recordings, producții de succes și  au promovat noi talente, însă o colaborare părea aproape imposibilă. Dar iată că fanii au primit o surpriză.

I Need You To Know” pare a fi orientată mai mult spre stilul lui Nicky Romero, vine cu câteva elemente clasice care sună fantastic, iar Armin vine cu ceea ce știe el să facă cel mai bine: magie.

Nicky Romero a fost pentru prima dată la UNTOLD în vara anului trecut, la ediția aniversară a festivalului, și a rămas impresionat de energia publicului de la Cluj-Napoca. „E prima dată când am pus muzică la UNTOLD, mă bucur că sunt aici și sunt recunoscător pentru oportunitatea asta”, a spus artistul.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.