Ariana Grande și-a acoperit permanent unul din tatuajele pentru Pete Davidson

By  | 

Chiar înainte ca despărțirea dintre Ariana Grande și Pete Davidson să fie făcută oficială, el și-a acoperit tatuajul de pe ureche pe care îl făcuse pentru ea. Acum, a venit momentul pentru ca Ariana să îl șteargă metaforic din viața ei.

Acum 2 săptămâni, Ariana a fost văzută purtând un plasture pe tatuajul „Pete” pe care îl avea pe unul din degete. Acum, ea a mers un pas mai departe și și-a acoperit permanent un alt tatuaj. De data aceasta e vorba de cel de pe mână, unde scria „reborn”, o referință la o melodie căreia îi plăcea lui Pete Dacidson. Acum, în locul acela se află o crenguță cu frunze. Noul tatuaj s-a văzut pe un Instagram story.

ariana grande

Cântăreața și-a făcut mai multe tatuaje pentru a-și dovedi dragostea pentru fostul său logodnic. Primul a fost cuvântul „Lumos”, o referință la Harry Potter (amândoi sunt mari fani). A urmat un nor, pe care amândoi și l-au tatuat. După aceea, cei doi și-au scris „H2GKMO” pe mână, care vine de la „Honest to God, knock me out”.

Mai târziu, ea și-a tatuat numărul insignei tatălui lui Pete, pompier care a decedat în urma atacurilor teroriste de la 11 septembrie 2001. La final, ea a ales să își tatuaje cuvântul „Always” pe coaste, din nou o referință la seria Harry Potter.

Rămâne de văzut dacă Ariana își va acoperi și celelate tatuaje sau nu, însă în acest moment ea arată că e pregătită să treacă peste relație.

Relația dintre Ariana Grande și Pete Davidson a început în mai 2018, iar în iunie cei doi s-au căsătorit. După doar 4 luni, cei doi au anunțat că s-au despărțit.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *