Ariana Grande, din nou în Social Media

Se pare că „ruptura” dintre Ariana Grande şi Social Media nu a durat prea mult, vedeta a început să publice din nou pe contul ei de Twitter despre Pete Davidson, răspunzând la una dintre întrebările fanilor.

La întrebarea „de ce ai schimbat numele melodiei din Pete în Pete Davidson, Ariana a răspuns foarte drăguţ: Îmi place cum arată, îmi place numele lui, îl iubesc. muzica durează pentru totdeauna. orice tatuaj, orice memorie sau orice altceva… chiar şi eu, vom supravieţui pentru totdeauna. aşa că vreau ca dragostea mea pentru el să fie parte din asta.”Nimic neapărat surprinzător, dacă star-ul american nu ar fi declarat numai cu câteva zile înainte că se simte atactă de tot ce înseamnă Social Media şi ar vrea să ia o pauză de la asta. Aceeaşi atitudine a avut-o şi Pete care a spus, indirect, prin intermediul apropiaţilor, că a primit prea multă ură din partea fanilor, iar el chiar este o persoană foarte sensibilă.

Deşi, în ultima vreme, am mai şi pe Instagram, totuşi Ariana Grande a blocat posibilitatea de a primi comentarii, tocmai pentru a evita răutăcismele cu care a fost obişnuită.

Te-ai simţit vreodată atacată de Social Media:

[socialpoll id=”2513799″]

Citeşte şi: Ariana Grande și-a făcut un tatuaj în amintirea tatălui lui Pete Davidson

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.