Ariana DeBose, starul din The Prom, și playlist-ul ei cu muzică pentru suflet

Ariana DeBose a ales pentru cititorii Cosmopolitan un playlist cu muzică pentru suflet și ne-a și explicat de ce a ales tocmai aceste melodii și nu altele. Vești bune: Orice melodie din playlist este potrivită pentru concertul din duș.

Apasă play:

1. No River

De ESMÉ PATTERSON

2. Share Your Address

DE BEN PLATT

3. Then

De DE ANNE-MARIE

4. Sinnerman

De NINA SIMONE

5. Fiesta Pa´Los Rumberos

DE ALBITA

6. Love Make the World Go Round

DE JENNIFER LOPEZ ȘI LIN-MANUEL MIRANDA

7. River Deep Mountain High

DE ADRIENNE WARREN, DIN TINA: THE TINA TURNER MUSICAL

8. Super Trouper

DE DISTRIBUȚIA FILMULUI MAMMA MIA!

9. Somewhere

PARTE DIN CAST-UL WEST SIDE STORY

10. We Look to You

DE MICHAEL POTTS, DIN THE PROM

Citește și: Interviu cu Hannah Greig, consultant „Bridgerton”

  1. Am crescut în Carolina de Nord și iubesc cântecele cu linii melodice clasice, cu versuri simple și influențe folk.”
  2. „Ben este un compozitor minunat. Melodia este despre cum te îndrăgostești la prima vedere, și este un hit.”
  3. „Cu toții ne putem regăsi în mesajul acestei piese. Cu toții ne-am dedicat cu totul, cel puțin odată, unei persoane sau chiar unei activități. Teatrul, pe de altă parte poate fi o iubire grea, doar de o singură parte — uneori, pur și simplu, nu te iubește.”
  4. „Nina a fost o activistă adevărată și o luptătoare pentru dreptatea socială. Cântecul acesta este o experiență în sine.”
  5. „Am descoperit acest cântec odată cu Dance With Me, un film despre dansul latin. În copilărie nu am fost înconjurată de cultura latină, așa că mama mea m-a încurajat să o descopăr prin muzica hispanică.”
  6. „Cântecul acesta a fost compus în memoria victimelor împușcăturilor din clubul de noapte Pulse. Mă pregăteam pentru spectacolul Hamilton când a avut loc tragedia, și am suferit groaznic. Teatrul poate fi un loc sigur pentru toți cei din comunitatea LGBT+, aici incluzându-mă și pe mine.”
  7. „Adrienne îmi este ca o soră având în vedere că am crescut împreună în această industrie. M-am bucurat enorm pentru ea când am vazut-o interpretând-o pe Tina Turner, o zeiță pentru noi.”
  8. „Nu îmi este rușine deloc să spun că melodia filmului Mamma Mia! este cea pe care o iubesc cel mai mult! Cântecul ăsta îmi dă o stare perfectă de bine.”
  9. „Am plâns când am aflat că am primit rolul Anitei din West Side Story. Melodia aceasta mă face să simt că poți face face orice, absolut orice dacă ai dragostea de partea ta.”
  10. „Aici, un director de școală cântă unui elev despre cât de important este să poți juca teatru. Înseamnă enorm pentru că ajută oamenii să își proceseze emoțiile, să se dezvolte.” 

Foto: Corinne Louie. Machiaj: Jody Formica. 

Citește și: Valentine’s Day: Lenjerie fabuloasă Victoria’s Secret, pentru cea mai romantică sărbătoare indoor

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.