Antonia – pur şi simplu

Antonia a lansat de curând câteva piese, o colaborare cu un tânăr artist columbian şi un featuring cu Alex Velea (piesă cu mult succes la fanii amândurora), dar nu de-asta am rugat-o să fie pe coperta numărului nostru aniversar.

Nici pentru că este, în mod evident, atât de frumoasă. Am ales-o pentru calităţile ei de #COSMOgirl care nu se văd. Cel puţin, nu la prima vedere. E vorba de suflet, sensibilitate, putere, optimism, încredere şi dragoste.Este 11 dimineaţa când una dintre cele mai frumoase femei pe care le vezi vreodată în carne şi oase, apare (#stylegoals: în pantaloni de training, un body cu guler pe gât şi sneakers Balenciaga) în studioul unde urmează să realizăm aceste fotografii.

Îşi cere scuze că a întârziat puţin fiindcă a organizat programul lui Dominic şi Akim. Mai târziu, Alex Velea, iubitul ei şi tatăl celor doi micuţi, o să o sune şi noi o să tragem cu urechea la întrebările lui despre biberoane şi lapte praf, o conversaţie pe cât de ireală (adică… Alex Velea, da?), pe atât de dulce.

Pe Antonia n-am mai văzut-o de câţiva ani buni, însă reîncepem conversaţia ca şi cum ar fi fost ieri. Nu ştiu cum o percepeţi voi când o vedeţi pe scenă sau pe reţelele sociale, dar în viaţa reală are darul de a te primi în spaţiul ei intim aproape imediat.

Este un om care emană frumuseţe din interior, un om sensibil şi sufletist; pentru noi, un exemplu de #CosmoGirl dedicată atât familiei, cât şi carierei. O femeie care a trecut cu fruntea sus prin situaţii persoanle tensionate, a pus la suflet multe, dar nu a încetat să lupte pentru dragoste şi pentru lucrurile în care crede. Acum îmi dau seama că al doilea ei nume, Clara, chiar i se potriveşte.

Multe fete se regăsesc în tine, sunt convinsă că le poţi inspira! Spune-le care este secretul echilibrului tău interior: cum reuşeşti să fii mereu puternică şi încrezătoare, chiar şi când e mai greu? Ce înseamnă să fii o femeie puternică şi împlinită?

Mă gândesc mereu că va fi bine în cele din urmă şi că Dumnezeu nu îţi dă ceva mai mult decât poţi duce. În general, pe mine dragostea mă motivează în viaţă. Aşa am funcţionat dintotdeauna.

De când am copiii, ei sunt o motivaţie în plus, dar la bază, aşa sunt eu, mereu pozitivă şi îmi place să mă înconjor de oameni care mă susţin, care sunt alături de mine. Şi eu alături de ei, bineînţeles!

Continuarea interviului îl regăsiţi în ediţia aniversară a revistei Cosmopolitan.

Citeşte şi: #COSMODay: despre muzică şi modă cu Antonia

De Diana Colcer

Fotografii de Tibi Clenci

Styling: Amir Doboş

Foto: Guliver/Getty Image, iStock, PR.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.