Anthony Hopkins este fanul lui Bryan Cranston

By  | 

Poate că nu ai fost atât de curioasă până acum să începi să urmăreşti serialul ”Breaking Bad”, care a făcut furori în State, însă acum ai un argument cât se poate de solid să o faci. Actorul Anthony Hopkins, renumit pentru interpretarea criminalului psihopat Hannibal Lecter i-a trimis un mesaj de admiraţie actorului Bryan Cranston, în care se declară impresionat de prestaţia întregii distribuţii a serialului.

Hopkins l-a rugat pe Cranston să transmită mesajul său, trimis într-un e-mail, şi colegilor săi, iar producătorul Steven Michael Quezada l-a şi publicat pe pagina de Facebook după care l-a scos la scurt timp. Reprezentantul lui Hopkins a confirmat că mesajul era adevărat şi că era trimis chiar de acesta.

Hopkins a urmărit toate cele 5 sezoane ale serialului ”Breaking Bad” în decursul a 2 săptămâni, iar după ce a vizionat ultimul episod a compus cea mai elogiativă scrisoare a unui fan trimisă vreodată. Venind de la faimosul interpret al unui infractor notoriu, probabil că Bryan, interpretul lui Walter White, a apreciat cu adevărat cuvintele lui Hopkins.

Şi noi ne bucurăm să citim scrisori deschise admirative, spre deosebire de cea pe care Sinead O’Conner i-a trimis-o lui Miley Cyrus. Iată câteva pasaje din scrisoarea lui Anthony Hopkns către Bryan Cranston.

”Tocmai am terminat un maraton de vizionat ”Breaking Bad”…două săptămâni care mi-au dat dependenţă. Nu am mai văzut niciodată ceva asemănător. Minunat. Felul în care l-ai jucat pe Walter White a fost cea mai bună interpretare pe care am văzut-o vreodată…munca ta este spectaculoasă,  absolut uimitoare. Ceea ce a început ca o comedie neagră s-a transformat mai apoi într-un labirint de sânge, decădere şi iad…Mulţumesc. Acest gen de muncă/artă este rară şi, atunci când apare, precum această operă epică, restaurează încrederea (în industria filmului n.r.). Tu şi toată distribuţia sunteţi cei mai buni actori pe care i-am văzut vreodată! Felicitări şi tot respectul. Eşti cu adevărat un mare, mare actor.

Deci, v-am făcut curioase?

                

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *