Anne Hathaway si James Franco vor prezenta gala premiilor Oscar din 2011

By  | 

Aceasta va fi pentru a doua oara cand James Franco va aparea pe scena in cadrul galei premiilor Oscar, dupa ce organizatorii au apelat la el pentru a inmana un trofeu la una dintre ceremoniile anterioare.

Actorul american detine rolul principal in cel mai recent film regizat de Danny Boyle, intitulat „127 Hours”. James Franco a putut fi vazut recent in „Eat Pray Love”, „Crazy Night”, dar si in rolul Harry Osbourne din trilogia „Spiderman”.

Anne Hathaway, care isi va face cea de-a cincea aparitie la o gala de decernare a premiilor Oscar, poate fi vazuta in aceasta perioada pe marile ecrane in filmul „Love and Other Drugs”. Anne Hathaway a fost nominalizata la premiile Oscar in 2008, pentru prestatia ei din filmul „Rachel Getting Married”.

„James Franco si Anne Hathaway personifica noua generatie de legende de la Hollywood – sunt proaspeti, interesanti si polivalenti”, au declarat Bruce Cohen si Don Mischer, producatorii galei de decernare a premiilor Oscar, ce va avea loc pe 27 februarie 2011, la Kodak Theatre din Hollywood.

Nominalizarile pentru premiile Oscar 2011 vor fi anuntate pe 25 ianuarie.

In 2010, aceasta ceremonie anuala de celebrare a cinematografului hollywoodian a fost prezentata de actorii Steve Martin si Alec Baldwin.

Premiile Oscar sunt decernate de Academia de film americana, o institutie ce isi are sediul central in cartierul Beverly Hills, si ocupa, de regula, locul al doilea in clasamentul celor mai vizionate show-uri de televiziune din Statele Unite ale Americii, dupa finala campionatului de fotbal american, Super Bowl. Gala premiilor Oscar este transmisa in peste 200 de tari.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *