Angelina Jolie si Brad Pitt vor lansa o linie vestimentara pentru copii

By  | 

Editia britanica a revistei Elle sustine ca cei doi actori americani, care au impreuna sase copii, intentioneaza sa lanseze o linie vestimentara pentru cei mici, iar incasarile obtinute vor fi donate fundatiei lor, Jolie-Pitt Foundation.

Desi nu exista deocamdata informatii concrete despre stilul abordat, editorii revistei StyleList sustin ca viitoarea colectie vestimentara va avea influente muntenegrene si va include camasi si tricouri ce vor putea fi purtate atat de fetite, cat si de baieti.

Aceasta nu este pentru prima oara cand cuplul Jolie-Pitt se aventureaza in lumea modei, cei doi actori colaborand, in 2009, cu brandul Asprey pentru a lansa o colectie de bijuterii de lux.

Angelina Jolie si Brad Pitt sunt considerati a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, in ciuda faptului ca nu sunt casatoriti. Cei doi au in prezent sase copii, dintre care trei sunt adoptati – Maddox, in varsta de noua ani, nascut in Cambodgia, Pax, in varsta de sase ani, nascut in Vietnam, si Zahara, in varsta de cinci ani, nascuta in Etiopia. Shiloh, nascuta in Namibia, in 2006, este unul dintre copiii biologici ai cuplului, alaturi de gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline, nascuti pe 12 iulie 2008 la Nisa, in Franta.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *