Angelina Jolie si Brad Pitt se vor casatori la inceputul anului 2011, in India

By  | 

Angelina Jolie, in varsta de 35 de ani, si Brad Pitt, in varsta de 46 de ani, urmeaza cu strictete invataturile gurului lor spiritual, Ram Lal Siyag, care le preda lectii de yoga de cativa ani.

Potrivit unei surse, aceste lectii "le-au transformat relatia".

"Isi incep si isi incheie ziua incantand un cuvant sacru invatat de la el (Ram Lal Siyag, n.r.). Nu se mai cearta deloc", a declarat aceeasi sursa.

In octombrie, alte doua celebritati – Katy Perry si Russell Brand – s-au casatorit tot intr-un templu din provincia Rajasthan.

Potrivit site-ului Accesshollywood.com, Angelina Jolie i-ar fi facut cadou partenerului ei de viata o "verigheta" in valoare de 250.000 de dolari, cu ocazia zilei de nastere a actorului. Brad Pitt va implini pe 18 decembrie varsta de 47 de ani.

"Inelul are gravate numele celor sase copii, iar cel al Angelinei este gravat deasupra. Este o verigheta de familie ce simbolizeaza faptul ca Brad nu este casatorit doar cu Angelina, ci cu intreaga familie, care reprezinta un tot unitar", a declarat o sursa.

Potrivit presei americane, Angelina Jolie a cerut ca pe acea verigheta sa fie gravate nu doar cele sapte nume, ci si anumite simboluri "mistice" care au o semnificatie deosebita pentru cuplu.

Angelina Jolie si Brad Pitt sunt considerati a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, in ciuda faptului ca nu sunt casatoriti. Cei doi au in prezent sase copii, dintre care trei sunt adoptati – Maddox, in varsta de noua ani, nascut in Cambodgia, Pax, in varsta de sase ani, nascut in Vietnam, si Zahara, in varsta de cinci ani, nascuta in Etiopia. Shiloh, nascuta in Namibia, in 2006, este unul dintre copiii biologici ai cuplului, alaturi de gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline, nascuti in 2008, in Franta.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *