Angelina Jolie, donatie generoasa pentru sprijinirea educatiei

By  | 

Jolie a anunţat în cadrul summitului Women of the World ce are lor la New York, o domaţie generoasă de 200.000, dolari Fondului Malala.

 

 

Malala Yousafzai este o fetiţă pachistaneză, ce a fost împuşcată anul trecut în cap de către talibani pentru că mergea la şcoală. Aceasta a fost adusă în Anglia unde a primit îngrijirea medicală de care avea nevoie şi acum şi-a revenit. Fata a devenit un simbol internaţional şi o motivaţie în plus de a sprijini accesul a educaţie al fetelor, atât în Pakistan, cît şi în alte locuri din lume.

 

 

Angelina Jolie a fost îmbrăcată la eveniment într-o rochie superbă maro, lungă până în pământ. În prima seară a summitului ea a prezentat-o pe micuţa pachistaneză cu ajutorul unui clip, în care aceasta a prezentat prima donaţie primită de Fondul Malala, în valoare de 45.000 dolari.

 

 

”Să anunţ prima bursă a fondului Malala este cel mai fericit moment din viaţa mea. Vă invit pe toţi să sprijiniţi iniţiativa şi să ne ajutaţi să transformăm educaţia a 40 de fete în 40 de milioane.”

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *