Andreea Remețan știe secretul unui selfie perfect

Influencer, creator de conținut, om de radio și “super proud mom”! Am stat de vorbă cu Andreea Remețan despre tehnologia care o ajută să își desfășoare activitatea profesională și să imortalizeze cele mai frumoase momente din viața personală — dar și despre secretul unui selfie perfect, pentru care a ales un machiaj cu produse MAC Cosmetics, o rochie din colecția OMRA, care susține valorile bazate pe sustenabilitate în care Andreea se regăsește, și, bineînțeles, telefonul ei HUAWEI P40 lite 5G!

Descrie-ți relația cu tehnologia… prin titlul unui reality show.„Keeping Up With The Kardashians”, cu siguranță. Glam, drame, fun… de fapt, toate adunate la un loc.

Cam câte aplicații folosești pe o fotografie sau pe un video pentru a avea un feed pe Instagram atât de cool?

Îmi plac pozele naturale, prin urmare nu le editez foarte mult. Când simt totuși nevoia să intervin asupra lor, folosesc Snapseed. Acest APP mă ajută să scot lucrurile nefericite dintr-o poză, cum ar fi o priză, o scamă sau chiar oameni care se nimeresc din greșeală prin cadru!

Secretul unui selfie perfect este…

Lumina, întotdeauna. Mi se pare că, dacă ai lumină bună, nu îți mai trebuie nici make-up. Altfel, pe Instagramul meu câstigă întotdeauna selfie-urile cu Șerban, băiețelul meu sau cele cu Sushi, câinele nostru pufos.

Cum ai descoperit aplicațiile care te ajută cel mai mult să-ți desfășori activitatea profesională în domeniul tău? Și care sunt acele aplicații?

Mă ajută enorm motorul de căutare Petal Search. Acolo aflu care sunt ultimele trenduri în materie de APP-uri, văd comentariile utilizatorilor și, în plus, găsesc o mulțime de alte știri și informații relevante care nu numai că mă ajută în tot ceea ce fac în Social Media, ci și în meseria mea de om de radio. E foarte important pentru mine, ca om de media, să fiu la curent cu toate noutățile.

Cele trei condiții ca să realizezi un live pe Instagram la calitatea extraordinară cu care ne-ai obișnuit sunt…

Claritatea transmisă de dispozitivul de pe care emit, viteza internetului și, desigur, calitatea lentilelor. Imaginea și sunetul sunt primordiale în cazul unui live, fie el pe Instagram sau Facebook.

Andreea Remețan

Care este cel mai de preț lucru salvat acum în telefonul tău?

Cele mai de preț lucruri sunt, fără doar și poate, pozele cu Șerban și Sushi, cu locuința noastră înainte și după ce am construit-o și fotografiile din vacanță.

Având în vedere trendurile recente în materie de accesorii, dacă în micro-poșeta ta ar avea loc doar trei chestii — care ar fi acelea?

În poșeta mea ar trebui să încapă lucrurile pe care nu le uit niciodată acasă: smartphone-ul, cheile de la casă și mașina… și cardul, desigur. Aș fi adăugat și cana reutilizabilă în care am mereu combinate un latte și un cappuccino, dar pe aceea o țin mereu în mână.

Telefonul, rochia, gloss-ul sau toate trei?

Rochia doar pentru o secundă, cât să-i fac o poză grozavă cu noul meu telefon HUAWEI P40 lite 5G și să o urc pe Instagram. Circulă o glumă printre noi, creatorii de content, cum că dacă ai apărut cu o haină pe Insta, nu mai poți s-o porți. Altfel, îmi place să aflu totul despre noile apariții în materie de make-up și să testez produsele nou apărute, iar telefonul e clar că nu îmi lipsește în nicio împrejurare.

Cât de mult contează pentru tine designul atunci când îți alegi un telefon?

Sunt femeie, e clar că îmi plac și mă fascinează lucrurile frumoase, cu un design atrăgător. Pentru mine contează mult cum designul și tehnologia se împletesc într-un dispozitiv care mă ajută să-mi fac treaba repede și bine, la o calitate extraordinară.

Cât de des ți se întâmplă… să asortezi telefonul tău ținutei sau chiar machiajului pe care îl porți într-o zi?

E chiar cum întrebi. Se întâmplă… când se întâmplă, adică rar. Mai degrabă telefonul meu face ca ținuta să iasă în evidență, pentru că e cireașa de pe tort. Verdele nebun al telefonului meu e THE IT thing in my outfit.

Ce le spui celor care îți reproșează faptul că stai prea mult conectată la telefon?

Acum câțiva ani, întrebarea asta își avea rostul, pentru că obișnuiam să pierd timpul pe internet. Însă acum, de când cea mai mare parte a muncii mele se desfășoară online, această discuție nu mai există. Familia mea și cei dragi mie înțeleg că munca mea e în strânsă legatură cu telefonul, însă și eu am început să fiu atentă cât și când stau conectată. Cea mai smart idee a fost să nu mai iau telefonul cu mine în momentele în care ies la plimbare cu Șerban și cățelul nostru, Sushi. Atunci suntem doar noi, discutând despre ale noastre, fără să ne întrerupă nimeni. Sunt momente doar pentru noi, de care ne bucurăm mult.

Andreea Remețan

Dintre toate tendințele actuale, care te reprezintă cel mai mult ca stil, personalitate și lifestyle… Care merită cel mai mult să fie pusă în valoare pe feed-ul tău?

Sustenabilitatea, cu siguranță. Și mă bucur să constat că nu mai e de mult timp un trend, ci mai degrabă un stil de viață în care din ce în ce mai mulți oameni se regăsesc. În același timp, mă bucur să vad că din ce în ce mai multe companii fac pași importanți spre a fi prietenoase cu mediul, cu natura si cu viața noastră.

Care este aplicația din HUAWEI AppGallery cu care ți-ai personalizat prima dată noul telefon Huawei P40 lite 5G?

INSTAGRAM, doamnelor și domnilor. Sunt un omuleț care își trăiește o mare parte a vieții pe social media. Am reușit să adun în jurul meu o comunitate incredibilă, o comunitate de la care învăț zi de zi și pe care, la rândul meu, o inspir cu alegerile mele, cu forța și curajul de care dau dovadă zilnic, fără a suna a laudă. Cred că asta trebuie sa facă toți creatorii de content: să te facă să înțelegi că ȘI TU POȚI.

Foto: Cătălin Oprițescu @Lightaholic.

Material susținut de HUAWEI

Citește și recomandările lui Selly despre cum devii creator de conțiunt digital cu ajutorului tehnologiei potrivite!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.