Andreea Balan a lansat „Tango in priviri”.

Primavara aduce un nou capitol in cariera deja impresionanta a Andreei Balan. Dupa ce a adus „Fantezia de iarna” in toata tara, impresionand fanii cu cel mai nou concept de show in zeci de concerte, artista lanseaza un nou single – „Tango in priviri”.

„Tango in priviri este despre fiecare dintre noi, despre povestea de iubire pe care o traim, o poveste ca un dans in care plutesti, un dans in care conduci sau te lasi purtat de partener, vrei sa fugi, dar totusi vrei sa ramai pentru ca e atat de bine. Tango-ul este un dans ce aminteste in mod constant ca este necesari sa fim stapani pe noi insine, in primul rand, pentru a putea avea stabilitate in 2, lucru care se aplica in special in iubire.”Cu un titlu ce face aluzie la dedicarea Andreei cand vine vorba de dans, povestea noului single scoate in evidenta detaliile aparent marunte, dar esentiale, ce fac relatiile perfecte, si efectul pe care il are lipsa acestora asupra a doi indragostiti.

Videoclipul, a carei regie a fost semnata de Ionut Trandafir (Tranda), surprinde cautarea si indecizia celor doi, intercalate cu elemente de balet si simbolistica pentru relatia esuata.

Andreea Balan este artista cu cele mai spectaculoase show-uri deoarece imbina cu succes muzica si dansul in diferite povesti conceptuale. Andreea, impreuna cu echipa sa ofera publicului adevarate experiente vizuale prin muzica, dans si costumatii.

Citeşte şi: #COSMODay: de vorbă cu Andreea Bălan