Andra Turcanu va participa la Cloud No. 9 cu creatii in editie limitata 

Pe 18 si 19 noiembrie, la The Ark, intre orele 11.00 si 19.00, Andra Turcanu va participa cu creatii in editie limitata la editia de iarna a Pop Up Store-ului Cloud No 9, evenimentul de shopping care aduce laolalta cei mai talentaţi designeri români si care va avea loc la The Ark pe 18 si 19 noiembrie.

Vizitatorii vor avea ocazia sa experiementeze o sesiune de shopping speciala, pe care Andra Turcanu o va completa cu sfaturi specializate in materie de moda si idei despre trendurile din aceasta iarna. “Piesele Loulou Outlet sunt din toate liniile: eveningwear, office, ready-to-wear si incaltaminte. Pentru Cloud nr 9 am pregatit o gama variata de produse, atat imbracaminte, cat si incaltaminte, de la evening wear pana la smart casual, accesorizate in stilul nostru specific.”“Ma bucur de participarea la Cloud No.9 de anul acesta! Tema acestei editii de la Cloud No.9, #FeelingBlue m-a inspirit sa aleg piese indraznete, bogate in culori vii, de toamna pictata pe canva. Iar pentru ca pictura sa fie perfecta, am decis sa ofer sansa unui outfit complet asa ca am adaugat accesorii si incaltaminte care sa intregeasca piesele vestimentare”, completeaza Andra Turcanu.

Creatiile Loulou The Brand Outlet prezentate in aceasta editie Cloud no 9 Pop Up Store sunt definite prin croieli atipice si originale, dar si prin materiale si acesorizari spectaculoase.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.