Anchor Grup editeaza revista MALL INCLUSIVE cu trustul de presa Sanoma Hearst

By  | 

MALL INCLUSIVE este o revista trimestriala de shopping si lifestyle care, in noul format, cu un numar de 100 de pagini, vine cu solutii si sugestii de cumparaturi, cu informatii proaspete despre evenimente, aparitii editoriale si discografice.

Se adreseaza unui cititor dornic de informatie variata, pasionat de moda si de beauty, dornic sa descopere noutati din domenii diverse, precum cel al tehnologiei de ultima ora, al decoratiunilor interioare, al gastronomiei si cinematografiei.

Sanoma Hearst elaboreaza conceptele de grafica si de editorial ale publicatiei MALL INCLUSIVE in colaborare cu Anchor Grup. Revista apare trimestrial, are un numar de 100 de pagini, si este distribuita gratuit in centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, precum si prin direct mailing, intr-un tiraj de 20,000 de exemplare.

Echipa editoriala coordonata de Radiana Bratu este formata atat din membri ai departamentului de Custom Publishing, cat si din editori ai revistelor Beau Monde, Harper’s Bazaar si Esquire. Experienta redactiei in editarea revistelor glossy se regaseste in intregul continut al publicatiei.

Despre Sanoma Hearst

Sanoma Hearst Romania si-a inceput activitatea in 1999. Acum publica 17 titluri si opereaza 15 site-uri web, fiind unul dintre primele trusturi de presa din Romania. Sanoma Magazines opereaza in 13 tari europene, avand produse media de calitate pe cele mai competitive piete. Sanoma este al patrulea cel mai mare editor de reviste din Europa. Publica peste 275 de reviste.

Despre Anchor Grup

Infiintata in 1997, compania Anchor Grup este unul dintre liderii de pe piata imobiliara din Romania. Compania detine o experienta vasta in dezvoltarea si managementul proiectelor de retail, rezidentiale si de cladiri de birouri. Principalele proiecte ale companiei sunt: Bucuresti Mall, primul centru comercial modern din Romania, Plaza Romania, cea mai populara destinatie pentru cumparaturi si distractie din Bucuresti, Shopping MallDova, centru comercial deschis in capitala Republicii Moldova, Chisinau, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial, Anchor Plaza Metropol, cladire de birouri de clasa A situata langa Plaza Romania, si InCity Residences, ansamblu rezidential localizat in centrul Bucurestiului.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *