Amy Winehouse lanseaza editia deluxe a albumului de debut

By  | 

Castigatoare a 5 premii Grammy anul acesta, Amy Winehouse, al carei album “Back To Black” s-a vandut in 8 milioane de copii in intreaga lume si a consacrat-o pe londoneza de 24 de ani ca una dintre cele mai mari staruri mondiale, lanseaza international, pe data de 12 mai, editia Deluxe a mult aclamatului sau album de debut, “Frank”.

Varianta Deluxe contine albumul original si un CD cu 5 piese care nu au fost niciodata lansate, B-Side-uri, un demo original si interpretari live ale primelor piese ale lui Amy.

Succesul la premiile Grammy de anul acesta a transformat-o pe Amy in singura artista din Marea Britanie care a castigat 5 Grammy-uri intr-o singura noapte, alaturi de Lauryn Hill (1998), Alicia Keys (2001), Norah Jones (2002) si Beyonce (2003) care au reusit aceeasi performanta in trecut.

Premiile Grammy au completat realizarile altimelor 18 luni din cariera talentatei artiste alaturi de alte premii precum Brit Award, South Bank Show Award, Ivor Novello, Mojo, Glamour, Elle Style Award, Mobo, MTV Europe’s Artists’ Choice Award and Q Award pentru Album of the Year.

In acest timp albumul “Back To Black”, recunoscut de critica muzicala si de fani totodata drept o capodopera moderna, a vandut 8 milioane de exemplare, iar Frank a depasit cifra de 1.5 milioane de albume vandute.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *