Amy Winehouse isi anuleaza turneul european din aceasta vara

By  | 

Amy Winehouse anuleaza toate aparitiile programate in cadrul turneului sau. Intreaga sa echipa va face tot ce se poate pentru a o ajuta sa-si revina in cea mai buna forma. Ii vom acorda oricat timp are nevoie pentru ca acest lucru sa se intample afirma reprezentantii artistei britanice, intr-un mesaj adresat tuturor fanilor din tarile in care Amy Winehouse ar fi urmat sa concerteze in aceasta vara.

Suntem alaturi de fanii din Romania care asteptau cu nerabadare acest concert si se simt dezamagiti in aceste momente, dar decizia managementului a fost luata dupa o atenta analiza, tinand cont ca perioada de recuperare a artistei ar fi fost prea scurta ca ea sa sustina un show in Romania la maximul sau de potential. Speram ca Amy sa depaseasca acest moment, cu sprijinul familiei spune Sorina Burlacu, Director General Events.

Posesorii biletelor pentru concertul programat la Bucuresti isi pot recupera contravaloarea lor de la punctele de vanzare din reteaua Eventim de unde au achizitionat tichetele. In cazul biletelor cumparate online, contravaloarea lor poate fi recuperata contactand reteaua Eventim la adresa de mail [email protected] sau la numarul de telefon 021 250 10 08. Perioada afectata rambursarii biletelor incepe de luni, 27 iunie, si dureaza pana pe 15 august, inclusiv.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *