Amy Macdonald pe scena alaturi de legendara trupa, The Who

By  | 

Amy va urca pe scena TCT in seara de 13 aprilie, pentru un show acustic alaturi de legendara trupa The Who, in inchiderea spectacolelor de la Royal Albert Hall.

Ajunse la a opta editie anul acesta, spectacolele organizatiei Teenage Cancer Trust se vor desfasura la Royal Albert Hall pe parcursul a patru seri, in perioada 10 – 13 aprilie si vor reuni nume sonore de pe scena muzicala precum: Muse, Paul Weller, Steve Cradock, Duffy, The Fratellis, Madness, David Gray, Newton Faulkner.

Show-urile TCT de la Royal Albert Hall sunt unele dintre cele mai asteptate evenimente din calendarul muzical UK, biletele vanzandu-se in fiecare an in timp record, sprijinind in acest fel organizatia patronata de Roger Daltrey in colectarea de fonduri destinate tratarii cancerului in randul adolescentilor.

Albumul de debut al lui Amy MacDonald, “This Is The Life”, a fost distins cu dublul disc de platina in Marea Britanie, dupa ce s-a mentinut timp de cinci saptamani in Top Ten UK Official Album Chart. “This Is Life” contine 10 piese compuse aproape in intregime de Amy si este disponibil si in Romania.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *