„Am născut!” cele mai șocante anunțuri făcute de vedete

În caz că nu ai aflat încă, Kylie Jenner și-a ascuns sarcina și nasterea, dar ea nu este singura vedetă care a reușit să țină totul secret. Iată ce alte vedete au mai făcut acest lucru.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova

Anna a născut gemeni în decembrie 2017, dar cei doi un au făcut anunțul oficial până în ianuarie 2018, când au postat o poză pe Instagram.Beyonce

Când și-a anunțat a doua sarcină, Beyonce a făcut o surpriză dublă fanilor, anunțând că va avea gemeni. „Am fost binecuvântați de două ori. Suntem incredibil de recunoscători că familia noastră se va mări cu doi”, a spus ea.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Natalie Portman

Când Natalie Portman nu a fost prezentă la Premiile Oscar din 2017, au apărut imediat zvonuri potrivit cărora ar fi însărcinată. Surpriza a venit mai târziu când s-a aflat că actrița deja născuse înainte de eveniment.

Donald Glover

În cadrul discursului pe care l-a ținut cu ocazia Globurilor de Aur 2017, Donald Glover i-a mulțumit fiului său, anunțând astfel că a devenit tată.

Tyra Banks

În ianuarie 2016, supermodelul ne-a luat prin surprindere atunci când a anunțat că a devenit mamă prin intermediul unei mame surogat.

Ryan Gosling și Eva Mendes

Se știe că cei doi fac tot posibilul să își mențină viața personală privată, dar, cu toate acestea, fanii au fost șocați să afle că au devenit părinți pentru a doua oară, în 2016.

Leighton Meester și Adam Brody

Și ei au decis să își țină viața personală departe de public, dar în septembrie 2015 a apărut o știre potrivit căreia cei dou au devenit părinți. Ei nu au confirmat vestea nici până în prezent.

Isla Fisher și Sacha Baron Cohen

Deși se știa că actrița este însărcinată, cei doi nu au anunțat când au devenit părinți. De fapt, singurul anunț a fost făcut prin… lipsa burticii, atunci când cuplul a fost prezent la un eveniment, iar Isla nu mai era însărcinată.

Viola Davis

În carul unui eveniment din 2011, Viola Davis a menționat că „am devenit mamă acum vreo două zile”. Cuplul tocmai o adoptase pe fiica lor, Genesis.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.