Alina Eremia, apariție spectaculoasă la Media Music Awards

By  | 

Cele mai populare dive ale momentului au fost în această seară pe covorul verde de la Media Music Awards 2016 din Sibiu. Alina Eremia este un idol al generației sale, un trendsetter urmărit de milioane de fani și a avut cea mai spectaculoasă și rafinată apariție de la MMA.

Cântăreața a purtat o rochie roșie ca focul, creație marca Cristina Săvulescu, din doua piese, ce i-a pus în valoare noua siluetă. Alina a slăbit mult în ultima perioadă, iar ţinuta din această seară i-a scos în evidenţă corpul perfect, lasându-i la vedere picioarele tonifiate şi abdomenul perfect plat.

alina-eremia-la-media-music-awards

Piesele sale au peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar toate single-urile Alinei ajung în topul clasamentelor muzicale. „A fost o nebunie”, „Cum se face” sau „Când luminile se sting” sunt doar câteva dintre hit-urile cu care tânăra cântăreață și-a cucerit fanii.

Vara aceasta, cântăreața a facut echipă cu Dj Sava și What’s Up pentru super hit-ul „Dulce Amar”, iar cel mai recent single al Alinei, „De ce ne îndrăgostim”, este un mix R’n’B cu pop și are peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube și sute de mii de play-uri pe radiourile comericale.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *