Alexandra Stan, videoclip nou pentru Thanks for leaving

By  | 

Piesa Alexandrei Stan vorbeşte despre noi începuturi, alegerile pe care le putem face în situaţii dificile pentru a putea merge mai departe, bucuria de a te descoperi şi de a fi tu însuţi.

Videoclipul este a patra parte din scurtmetrajul „Thanks for leaving” şi prezintă finalul unei relaţii, dar şi un nou început. Mesajul transmis este acela că în viaţa fiecărui om există cel puţin o persoană căreia îi putem mulţumi că a plecat.

“Când piesa a fost compusă, am realizat că oamenii vor înţelege prin ce am trecut şi dorinţa mea de a lupta pentru o viaţă mai frumoasă. Mi-am dorit ca “Thanks for leaving” să fie prima piesă după această pauză şi mă bucur că toate aceste sentimente şi emoţii le-am putut exprima prin piesă şi videoclip”, a declarat Alexandra Stan.

Scurtmetrajul prezintă povestea unei relaţii dăunătoare, decizia de a pune punct, emoţiile şi primii paşi spre un nou capitol din viaţă. Acesta arată că o despărţire nu înseamnă întotdeauna ceva trist, urât, ci şi un nou început.

Povestea integrală poate fi urmărită pe canalul oficial de YouTube al Alexandrei Stan, iar noutăţile le poţi afla de pe pagina sa de Facebook. În plus, poţi afla detalii despre viaţa artistei în ultimele luni din ediţia de mai a revistei Cosmopolitan!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *