Alexander Skarsgård vs. Printul Harry

By  | 

Celebri, frumoşi, bogaţi. Nu este vorba despre o întrecere pentru inima unei domniţe, ci Prinţul Harry şi Alexander Skarsgård  fac parte din 2 echipe diferite care vor pleca în expediţie în Antarctica, eveniment organizat de fundaţia caritabilă  Walking With The Wounded.

Cursa către Polul Sud are o lungime de 335 de kilometri şi le va pune la încercare capacitatea fizică dar şi pe cea psihologică a participanţilor în această aventură în condiţii extreme. Din fericire, atât Alexander cât şi Harry au un background militar şi sunt familiari cu astfel de încercări. Skarsgård a făcut parte din Marina Militară suedeză timp de 15 luni şi a crescut în Suedia, aşadar este familiar cu temperaturile scăzute.

Vor fi în total 3 echipe participante la expediţie, care va începe pe 15 noiembrie, una care reprezintă S.U.A., din care face parte şi actorul, cea care reprezintă Marea Britanie, din care face parte PrinţulHarry şi una care reprezintă Commonwealth-ul. În plus în fiecare echipă vor fi şi membri care au suferit răni fizice sau psihice în misiune. Aceştia vor parcurge zilnic aproximativ 20 de kilometri, la temperaturi de până la -45 de grade Celsius.

”Sunt onorat să lucrez şi să mă antrenez alături de aceşti soldaţi pentru a strânge bani şi a atrage atenţia asupra acestei cauze” a declarat Alexander.

”Este un membru valoros al echipei şi s-a adaptat foarte bine în timpul antrenamenteleor” a mărturisit despre actor ghidul Inge Solheim. 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *