Alexa Chung si Alexander Skarsgard sunt impreuna

By  | 

Primele fotografii cu “proasătul” cuplu de la Hollywood Alexa Chung şi Alexander Skarsgard au fost făcute de paparazzi ȋn New York, dar Alexa a fost mai rapidă la a posta pe contul său de Instagram fotografii cu ea realizate de către cel mai sexy vampir de pe micul ecran.

Nu poţi spune că Alexander Skarsgard nu are talent de fotograf, nu?

Clipboard02

Ȋncă de acum câteva luni se auzeau zvonuri despre faptul că starul din True Blood şi The It Girl Alexa Chung au ȋnceput să iasă ȋmpreună, dar nici un paparazzi nu i-a prins până acum “ȋn flagrant delict”.

Iar dacă te ȋntrebi cât va rezista acest cuplu, află că o sursă aproapiată cuplului a declarat pentru Us Weekly că:”Alexa şi Alexander au relaţie foarte serioasă şi care a devenit foarte “fierbinte” ȋn ultimul timp”.

O altă sursă a spus că:”Este o relaţie distractivă pentru amândoi. Ea este la fel de ocupată ca şi el, aşa că o legătură mai serioasă nu este fezabilă pentru ei, dar ieşirile sunt incredibile”.

tumblr_ly4rvxkdIx1r02rbso1_500

tumblr_mri8k7YI6h1rk8p28o8_500

Să sperăm că Alexa are mai mult noroc de data asta şi nu mai este nevoită să treacă prin chinurile unei despărţiri care a făcut deliciul presei ca cea din 2011, când s-a separat de membrul Arctic Monkeys, Alex Turner.

5 cele mai stylish vedete pe Instagram

It Girl: Alexa Chung

Cum sa pozezi ca pe covorul rosu

Comments

comments