Agenda lunii: Ce se intampla in perioada asta

By  | 

Pentru că te vrem informată, iată care sunt cele mai cool și fresh chestii pe care trebuie să le pui pe listă luna asta. 

  • Idris Elba. Fie că revezi The Wire (doar cel mai TARE serial din toate timpurile, just saying), fie că îți pui pe listă să te uiți la cel mai recent serial în care joacă actorul, Luther, un lucru e sigur: omul e bun. Incredibil de bun. Și la figurat, dar mai ales la propriu – apropo, circulă zvonurile cum că ar fi… ăăă… foarte dotat. Noi am tras cu ochiul, dar doar pentru că omul are un gust impecabil la pantaloni, parol!

idris elba si ruth wilson in luther

  • Mourning Yoga. Se pare că, mai nou, e cool să te contorsionezi în poziții de yoga cu nume ciudate în… cimitir. Cel puțin în US e cool, unde yoginii spun că apropierea de morminte îi face să se simtă mai apropiați de natură. Pe bune? Dar ce s-a întâmplat cu parcurile? Și-a dat natura demisia din parcuri și n-am fost anunțați?
  • Ceainăriile revin la putere. Lasă cafenelele sau barurile unde se servesc smoothie-uri și alte băuturi enervant de sănătoase, noile locații cool ale acesteai toamne sunt ceainăriile zen, unde poți servi o ceașcă de oolong în liniște și pace. În București, preferatul nostru e Serendipity. Servesc un ceai negru cu marțipan, boabe de piper roz și bucățele de ciocolată de să te lingi pe degete.
  • Triluri pisicești. Lil BUB, una dintre cele mai faimoase pisici de pe Instagram, își lansează primul ei album, Science & Magic. Muzica electronică este, se pare, pasiunea ei secretă.

lil bub

  • Stranger shaming. Ți-ai dorit vreodată să dai note sau, mă rog, steluțe (că așa e în lumea virtuală) unor oameni pe care abia îi cunoști. Da, nici noi. Cu toate acestea o nouă aplicație, pe numele ei Peeple, pare să creadă că asta e una din cele mai arzătoare dorințe ale oamenilor. Nu prea e cool. Nu prea e cool deloc. De parcă nu era suficient bullying în online.
  • Miroase a Cosmo. Cum ar mirosi revista ta preferată dacă ar fi un parfum? Ei bine, iată că acum cea mai arzătoare întrebare a voastră, a cititoarelor noastre, își găsește în sfârșit răspunsul. Cosmopolitan The Fragrance este pe piață (disponibil exclusiv în rețeaua Boots). Hint: mirosim a cel mai popular fruct al iernii – mandarina!

cosmopolitan the fragrance

  • Ochelari de telenovelă. Mai țineți minte Betty cea Urâtă? Senzațional serial, și nu glumim. Dacă și pe tine te-a bântuit multă vreme imaginea ochelarilor ei hidoși, cu rame groase, află cu cei de la Gucci le văd azi potențialul, lansând o colecție de ochelari de soare inspirați din modelul respectiv. Nu știu voi ce credeți, dar parcă nu-s la fel de urâți pe cât mi-i aminteam eu, nu?

gucci

  • Chambong. În ton cu sărbătorile, niște oameni cu un IQ foaaarte ridicat au creat un hibrid între un pahar de șampanie și un bong, cu care să poți să dai pe gât o sticlă întreagă în mai puțin de trei minute. Nu știu, poate studiile arată că nu suferim cât ar trebui după petrecerile de anul nou pentru că altfel nu-mi explic DE CE i-ar veni cuiva ideea asta!

Cam atât pentru moment, spune-mi dacă am ratat ceva ce musai trebuia menționat.

Comments

comments