Afla cum si-a botezat Kim Kardashian copilul

By  | 

Kim Kardashian a dezvăluit numele băiețelului pe care l-a născut sâmbătă printr-un mesaj postat pe Twitter.

După ce au fost ironizați pentru numele fetiței lor, North (Nord), Kim Kardashian și Kanye West (Vest) au decis ca numele celui de-al doilea copil al lor să fie Saint (Sfânt). Înainte de acest anunț, toată lumea se aștepta ca numele bebelușului să fie East (Est) sau South (Sud), pentru ca familia să conțină toate punctele cardinale.

Deși au ales un alt nume pentru cel mic, fanii nu au fost dezamăgiți, pentru că au putut, totuși, să continue ironizarea cuplului. Pe internet au apărut în aceste zile o mulțime de glumițe la adresa celor doi, precum cea de mai jos.

Nu ar trebui să ne mire această alegere, mai ales venind din partea unui cântăreț care se compară cu Michelangelo, are o melodie numită „I Am A God” (Sunt un Dumnezeu) și porecla pe care și-a dat-o singur este Yeezus.

Totuși, se pare că există un alt motiv pentru care bebelușul a fost numit Saint. Tatăl lui Kim s-a numit Robert, iar acesta este și numele mijlociu al bebelușului. Pentru că vedeta l-a considerat mereu pe tatăl său un sfânt, i s-a părut potrivit ca pe cel mic să îl cheme Saint Robert (Sfântul Robert).

Tu ce părere ai despre numele bebelușului? Ți se pare o alegere potrivită?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *