Adriana Lima a anunțat că se va retrage din Victoria’s Secret

După ce a fost Înger timp de 19 ani, Adriana Lima a anunțat că se va retrage din Victoria’s Secret. Modelul în vârstă de 37 de ani a făcut anunțul prin intermediul contului său de Instagram.

„Dragă Victoria, îți mulțumesc că mi-ai arătat lumea, împărtășindu-mi secretele și, cel mai important, nu doar că mi-ai dat aripi, ci m-ai învățat să zbor! Toată dragostea pentru cei mai buni fani din lume!”, a scris Lima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Supermodelul Adriana Lima a defilat pentru Victoria’s Secret din 1999, când avea 18 ani și este cel mai longeviv Înger. Ea a purtat de 3 ori celebrul Fantasy Bra și este considerată cel mai valoros Înger al VS.

Lima a încheiat show-ul de anul acesta în ovațiile publicului, iar la final chiar a început să plângă.

Din 2014, ea este al doilea cel mai bine plătit model din lume. A apărut pentru prima dată pe coperta unei reviste în 1998, în Marie Claire Brazil. A defilat pe podium pentru numeroase branduri importante precxum Versace, Ralph Lauren, Christian Lacroix, Miu Miu, Givenchy, Marc Jacobs, Christian Dior, Paco Rabanne, Louis Vuitton, Giorgio Armani și, bineînțeles, Victoria’s Secret.

Adriana Lima este și actriță, apărând în serialele Pista Dupla, How I Met Your Mother și Ugly Betty și în scurt metrajele The Follow și Love Advent.

 

Vezi și: Cele mai interesante ținute de la Victoria’s Secret Fashion Show 2018 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.