ADDA lansează piesa „Arde” feat Killa Fonic

ADDA dă start hiturilor din acest sezon cu piesa „Arde”, în colaborare cu Killa Fonic. Piesa transmite un mesaj foarte puternic iar versurile și imaginea din videoclip o pun pe artistă într-o ipostază nouă. ADDA spune că a lucrat cu multă dăruire la această colaborare.

ADDA feat Killa Fonic link YouTube: Arde e o piesă altfel, specială. Deși e de dragoste, îmi arată și latura sexi, feminină. Mă bucur mult că e o colaborare cu Killa Fonic. Nu ar fi sunat atât de bine cu nimeni altcineva și îmi doresc să ajungă la oameni. Să le placă, să o simtă și să o cânte„, spune artista.

La rândul său, Killa povestește că a fost foarte încântat de colaborarea cu ADDA, apreciind că „a fost o experiență incredibilă să lucrez cu Mrs. BALADDA! Sunt fascinat de felul în care scrie și compune, dar și de felul în care își simte muzica și o exprimă. În ziua în care am fost invitat să colaborăm  pentru această melodie, am știut că voi și învața ceva după și spun asta pentru că mi-a plăcut enorm ideea de duet, 2 strofe de fes, plus part C! Sunt în continuare la fel hyped!„. Muzica este semnată de ADDA, Georgian Idriceanu, Ioan Nacu, Killa Fonic și Diana Ghiță, textul de ADDA, Killa Fonic, Diana Ghiță și Ana Ștefan, producția audio de Georgian Idriceanu, iar chitare – Ioan Nacu. Regia videoclipului aparține lui TrandaFilm, producția video lui Cătălin Rizea și Radu Șelaru. De makeup și hair s-a ocupat Cristian Buca, iar stylingul este semnat de Olivia Stoica.

În acest an, ADDA a mai lansat „Mă doare inima” și cele trei piese, „Desculță”, „Liniștea”, „Casa bântuită”care împreună alcătuiesc cel de-al treilea sezon al Stărilor.

 ADDA – „Mă doare inima” link YouTube:

ADDA  – Stare 1 – „Desculță” link YouTube:

ADDA feat. Keed — Stare 2 –  „Liniștea” link YouTube: 

ADDA  – Stare 3 – „Casa bântuită” link YouTube:

Printre piesele care au consacrat-o pe ADDA se numără „Lupii”, cu peste 26 de milioane de vizualizări pe You Tube, „De dorul tău”, „Marea mea” piesă pe care artista a compus-o și a filmat-o în 12 ore, iar fanii săi i-au fost alături live, pe Facebook, alături de „Iți arăt că pot”, „Nu plânge, Ana!”, „Se vede pe fața ei”. Canalul de YouTube al artistei are peste 200 milioane de vizualizări.

Global EntertainmentGlobal Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Nicoleta Nucă, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Sellyși mulți alții.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.