Adam Levine lanseaza un serial bazat pe copilaria sa

By  | 

Solistul formaţiei Maroon 5, Adam Levine, în vârstă de 35 de ani, va începe să lucreze la propriul serial de televiziune numit "Kids in America", a cărei acţiune va avea loc cel mai probabil în anii ’90. 

Comedia se va concentra pe viaţa unui adolescent – personaj bazat pe Levine – care visează să ajungă rockstar. Acesta este înconjurat de mai mulţi membri neconvenţionali. ai familiei sale.
 
Serialul va fi produs de NBC, scenariul va fi scris de Aaron Blitzstein (‘Family Guy"), care va fi şi producător executiv, alături de Jordan Feldstein şi Josh Gummersall.

Nu este prima dată când un serial urmăreşte viaţa lui Adam Levine. Acesta a mai lucrat cu NBC la două seriale de comedie, unul bazat pe prietenia sa cu scenarisrul şi producătorul Gene Hong, iar celălalt bazat pe expetianţa celor doi la un bar de karaoke.

Nu este prima dată când Adam lucrează în domeniul cinematografiei; el a apărut în câteva seriale, cel mai recent rol al său fiind cel din „American Horror Story: Asylum". De asemenea, face parte din juriul show-ului ”The Voice” din S.U.A. şi lansează parfumuri şi linii vestimentare la KMart. În noiembrie 2013 a fost desemnat ”Cel mai sexy bărbat în viaţă” de către revista People.

Din iulie este căsătorit cu modelul Behati Prinsloo, în cadrul unei ceremonii scurte, relaxate ce a avut loc în oraşul Cabo San Lucas din Mexic. Cei doi au început relaţia în 2012, iar în iulie 2013 Adam a cerut-o în căsătorie. Înainte să o cunoască, Adam susţinea că nu se va căsători niciodată, spre încântarea miilor de fane pe care le are. Însă Behati i-a furat inima, iar cei doi sunt foarte fericiţi împreună.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *