Adam Levine – cel mai sexy barbat in viata

By  | 

Este anul norocos al lui Adam Levine, iar titulatura de ”Cel mai sexy bărbat în viaţă” nu face decât să confirme succesul artistului pe toate planurile. Când nu este prea ocupat să fie cel mai sexy bărbat în viaţă, Adam face parte din juriul sow-ului ”The Voice” din S.U.A. şi lansează parfumuri şi linii vestimentare la KMart.

În viaţa privată, Adam Levine a reuşit să treacă peste teama de angajamente şi a cerut-o de soţie pe fosta iubită, modelul Victoria’s Secret Behati Prinsloo. După o scurtă despărţire, timp în care Levine s-a cuplat cu un alt model, Nina Adgal, model Sport’s Illustrated, cântăreţul i-a pus acea întrebare fostei iubite, care a acceptat încântată.

O altă realizare profesională pentru Adam Levine în 2013 pe lângă cariera de cântăreţ şi dezvoltarea câtorva business-uri este şi rolul principal într-un film alături de Keira Knightley. Cei 2 joacă în ”Can a Song Save your Life?”, un musical romantic în care mai joacă şi Hailee Steinfeld şi Mark Ruffalo. Levine a mai apărut şi în câteva episoade din serialul ”American Horror Story” în 2012.

”Ca muzician te aştepţi să câştigi premii Grammy dar nu m-am gândit că intră în discuţie şi asta. Am fost uimit de veste şi am crezut iniţial că este o glumă dar m-am convins că nu este aşa, deci mă bucur” le-a spus artistul în vârstă de 34 de ani celor de la revista People.

Câştigătorul de anul trecut al titului de ”Cel mai sexy bărbat în viaţă” este actorul Channing Tatum, care nu a mai intrat în topul realizat anul acesta.

Cei mai sexy bărbaţi în viaţă – top realizat de revista People

1. Adam Levine – cântăreţ Maroon 5

2. Idris Elba – actor, ”Pacific Rim”

3. Luke Bryan – cântăreţ  

4. Jimmi Falon – gazda show-ului ”The Tonight Show”

5. Buno Mars – cântăreţ

6. Jonathan şi Drew Scott – actori de reality show, ”Preperty Brothers”

7. Justin Timberlake – cântăreţ şi actor ”In Time”

8. Chris Pine – actor ”Star Trek”

9. Pharrel Williams – rapper şi producător

10. Ronan Farrow – jurnalist şi avocat, fiul actriţei Mia Farrow

11. Justin Theroux – actor ”Wanderlust”

12. David Beckham – figură publică, fost sportiv profesionist

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *