Adam Levine a plans la nunta sa

By  | 

Cuplul s-a căsătorit în oraşul Cabo San Lucas din Mexic şi a avut o ceremonie scurtă, relaxată, oficiată de actorul Jonah Hill.

Un prieten al acestora a declarat pentru Radar Online că toţi invitaţii au fost atât de emoţionaţi încât au început să plângă, chiar dacă nu erau prieteni apropiaţi ai lui Adam şi Behati. Chiar şi mirele a plâns după ce şi-a spus jurămintele.
 
Behati, te iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine… şi ştim cu toţii cât de mult mă iubesc”, a spus Adam Levine, amuzând invitaţii.

Însă nu doar el a reuşit să facă invitaţii să râdă. Hill a spus de asemenea multe glume, însă în acelaşi timp a reuşit să fie sincer şi romantic, spunând cât de dulce este Behati şi cât de perfecţi sunt cei doi unul pentru celălalt.

Printre vedetele prezente la nuntă s-au aflat şi colegii de trupa ai lui Adam Levine, actorii Robert Downey Jr şi Jason Segel şi modelele Erin Heatherton şi Coco Rocha.

Cei doi au început relaţia în 2012, iar în iulie 2013 Adam a cerut-o în căsătorie. Înainte să o cunoască, Adam susţinea că nu se va căsători niciodată, spre încântarea miilor de fane pe care le are. Însă Behati i-a furat inima, iar cei doi sunt foarte fericiţi împreună.

În vârstă de 35 de ani, cântăreţul american este solistul trupei Maroon 5 din 2001. Odată cu lansarea primului lor album, „Songs about Jane”, trupa a câştigat numeroase premii. Cel mai recent material discografic al trupei, „Overexposed”, a fost unul dintre cele mai bine vândute albume ale anului 2012.

De asemenea, Levine este şi unul dintre antrenorii de la reality show-ul „The Voice” şi a apărut şi în câteva seriale, cel mai recent rol al său fiind cel din „American Horror Story: Asylum”.

Behati Prinsloo are 25 de ani şi provine din Republica Namibia. A lucrat pentru Chanel, Prada, Louis Vuitton, Lacoste şi Miu Miu, a apărut pe copertele diferitelor reviste precum Vogue, The Daily Telegraph sau Elle şi este una dintre modelele Victoria’s Secret.

Le urăm cuplului casă de piatră şi multă fericire!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *