Actrita Emma Roberts s-a logodit de Sarbatori

By  | 

Emma Roberts (22 ani)şi Evan Peter (26 ani), colegi de platou în serialul de succes „American Horror Story”, s-au logodit în timpul Sărbătorilor de iarnă, conform revistei People. Evan a cerut-o de soţie pe Emma oferindu-i un inel cu diamanat roz de Crăciun, când încă se aflau la New York, după care şi-au petrecut Revelionul la Londra.

Frumoasa veste vine după ce în vară cei 2 au fost implicaţi într-un incident domestic violent în timpul şederii în Montreal, Canada. Emma a fost arestată pe motiv că l-ar fi rănit pe iubitul ei, Evan în timpul unei dispute şi a fost eliberată din arest după doar 4 ore. Iubitul ei nu a vrut să depună plângere împotriva sa.

După ce ştirea a ajuns în presă, cuplul a eliberat o declaraţie de presă în care au catalogat disputa drept „un incident nefericit şi o neînţelegere”. Câteva zile mai târziu actriţa a fost fotografiată cu vânătăi pe picioare şi cu un bandaj pe mână, semn că disputa dintre cei 2 a fost destul de serioasă.

Totul e bine când se termină cu bine! Astfel, Emma şi Evan şi-au rezolvat problemele (nu putem decât să bănuim asta) şi acum s-au logodit urmând să facă şi următorul pas cât de curând! Felicitări simpaticului cuplu şi din partea noastră şi aşteptăm cu nerăbdare următoarele episoade ale serialului „American Horror Story”!

Emma Roberts este nepoata actriţei Julia Roberts, fiica actorului Eric Roberts, şi a jucat în filme ca „We’re the Millers”, "Valentine’s Day", Hotel for Dogs” şi „Nancy Drew”.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *