Actorul Elijah Wood s-a despartit de iubita lui

By  | 

„Elijah nu dorea sa se aseze la casa lui. Nu a vrut sa o raneasca pe Pamela, ar fi fost ultimul lucru pe care si l-ar fi dorit, dar ea este destul de afectata din cauza despartirii”, a declarat un prieten al cuplului.

Elijah Wood si Pamela Racine s-au cunoscut in 2005, in timpul filmarilor pentru lungmetrajul „Totul e iluminat/ Everything Is Illuminated”. In acest film regizat de Liev Schreiber, Elijah Wood a interpretat rolul principal, iar trupa Gogol Bordel a asigurat coloana sonora a peliculei.

Desi Elijah Wood si Pamela Racine au ramas extrem de discreti in privinta relatiei lor, cuplul a putut fi vazut destul de des in public, cu ocazia premierelor unor filme sau la prezentari de moda.

Elijah Wood a devenit celebru cu rolul hobbit-ului Frodo Baggins din trilogia „Stapanul inelelor”. El a terminat recent filmarile pentru drama independenta „The Romantics”, in care joaca alaturi de Katie Holmes, Anna Paquin si Adam Brody, si a asigurat vocea naratorului din filmul de animatie SF „9”, lansat anul acesta.

Totodata, el va asigura din nou vocea lui Mumble, pinguinul care nu poate sa cante, dar care danseaza exceptional, in continuarea filmului de animatie „Happy Feet – Mumble cel mai tare dansator”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *