Actori celebri cu roluri… mai puţin memorabile

Dacă e norocos, un actor va juca în numeroase filme pe tot parcursul carierei sale. Dar nu are nicio garanţie că toate rolurile vor fi populare, sau măcar bune. Chiar şi cele mai cunoscute staruri de la Hollywood au călcat la un moment dat pe bec, jucând în filme pe care cel mai probabil ar prefera ca toată lumea să le uite.

Nicole Kidman în BMX BanditsNicole, tânără, roşcată, cu coafură afro? Probabil printre singurele lucruri memorabile din filmul ăsta, care-i despre o lungă cursă mediocră cu adolescenţi pe biciclete. şi se mai şi termină prost. Plotul e slab, deşi are câteva cascadorii destul de bune pentru anii optzeci şi-l mai salvează frumuseţea peisajelor australiene.

Angelina Jolie în Cyborg 2

Deşi a avut titlul ăsta, nu prea a avut nimic de-a face cu acţiunea din Cyborg. Asta ca să-ţi dai seama cat cât de lipsit de coerenţă a fost de fapt. De fapt, umblă vorba prin târg că a fost făcut cu unicul scop de a-l face pe primul să pară mai bun.

Robert Downey Jr în The Shaggy Dog

Nici măcar şarmul talentatului actor nu a putut salva acest remake după o clasică poveste Disney. Tot ce au încercat să facă a fost să traducă o poveste de familie pentru o nouă generaţie, de parcă era nevoie. Bleah, încă mă trec fiori când îmi amintesc unele glume.

Citeşte continuarea materialului în ediţia de toamna a Cosmopolitan Man.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.