Actori ce urăsc personajele care i-au făcut celebri

By  | 

Nu toți actorii adoră rolurile pe care le joacă, dimpotrivă. Iată 4 actori care au mărturisit că au urât personajele care i-au făcut celebri.

Atunci când ești actor, trebuie să joci tot felul de personaje, însă unele vedete nu vor să fie recunoscute doar pentru un anume rol. De fapt, există câteva care urăsc când se întâmplă asta. Iată 4 actori care au urât personajele care i-au făcut cunoscuți.

Actori care si-au inceput cariera ca model

Lui Robert Pattinson nu i-a plăcut rolul vampirului Edward, dar nici seria de filme și cărți „Twilight” în general și urăște faptul că există atât de mulți fani. La un moment dat, el a spus că „(Edward) este cea mai ridicolă persoană. Cu cât citeam mai mult din scenariu, cu atât îl uram mai mult. În plus, e virgin la 108 ani, deci e clar că are niște probleme”.

Kate Winslet a devenit cunoscută în întreaga lume mulțumită rolului lui Rose din „Titanic”, însă nu este deloc mulțumită cu modul cum a interpretat acest personaj. „La fiecare scenă mă gândesc <<Serios, serios?!>> Oh, Doamne… Iar accentul american… nici nu îl pot asculta. E groaznic”, a spus ea în cadrul unui interviu.

Actori care au trecut prin schimbari extreme pentru un rol

Lui Blake Lively nu îi place mesajul pe care Serena Van Der Woodsen l-a transmis în serialul „Gossip Girl”. „Nu aș fi deloc mândră să fiu cea care i-a dat cocaină cuiva care apoi a murit din cauza supradozei sau care a împușcat pe cineva sau care s-a culcat cu iubitul altcuiva. Mi-a plăcut să joc acest rol, dar aș fi vrut să transmit un alt mesaj.”

Megan Fox a apărut în primele două filme „Transformers”, iar când a fost întrebată dacă vrea să joace și în al treilea a răspuns: „Aceste filme au deschis multe uși pentru mine, dar toată lumea știe că nu au nicio treabă cu actoria”, iar ea ar dori să îi fie recunoscut talentul. De asemenea, despre regizorul Michael Bay a spus că este misogin și un coșmar, spunând că la un moment dat a pus-o să îi curețe mașina și să se bronzeze des.

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *