Actori care si-au inceput cariera ca model

Înainte ca actorii tăi favoriți să apară pe marele ecran, mulți dintre ei au lucrat ca modele. Iată 5 actori care și-au început astfel cariera.

Cameron Diaz și-a început cariera de model la 16 ani și a lucrat pentru Coca Cola, Levi’s și Calvin Klein. La 17 ani a apărut pe coperta revistei americane Seventeen, iar peste 4 ani a avut primul rol într-un film, și anume în comedia „The Mask”, unde a jucat alături de Jim Carrey.

Angelina Jolie a încercat să devină model la 14 ani, dar mărturirește că nu s-a descurcat deloc bine. Ea a insistat, iar până la urmă a reușit să apară în multe pictoriale. Primul film în care a jucat a fost „Lookin’ to Get Out”, în 1982.

Ashton Kutcher a lucrat de asemenea ca model, până în 1998 când a apărut în serialul „That ’70s Show”, unde a avut un rol principal. A renunțat în acel moment la actorie, iar acest lucru nu face decât să ne bucure, pentru că nu arată deloc rău pe marele ecran!

Channing Tatum a fost întâi stripper, apoi, la 19 ani, a decis că vrea să fie model. A lucrat pentru companii importante precum Abercrombie & Fitch, Armani, Sean John și Dolce & Gabbana, însă în 2001 a decis că vrea să devină actor. Primul său rol l-a avut în serialul CSI: Miami, în 2004.

Lindsay Lohan a lucrat ca model încă de când era doar un copil, aparând în reclame pentru companii precum Abercrombie Kids, Calvin Klein Kids. Primul său film a fost „The Parent Trap”, ce a fost lansat în 1998.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.