8 vedete care s-au întors la studii după ce au devenit faimoase

Faima nu a oprit aceste vedete din a-și continua studiile. De la Emma Watson până la Oprah, iată câteva exemple de celebrități care s-au întors la studii după ce au gustat din viața de la Hollywood.

Emma Watson

După filmele Harry Potter, Emma s-a înscris la Universitatea Brown, de la care a absolvit în 2014 cu o diplomă în literatura engleză.

Natalia Portman

În 1999, la scurt timp după lansarea Star Wars: Episode I — The Phantom Menace, Natalie Portman, atunci în vârstă de 18 ani, s-a înscris la Universitatea Harvard. Ea a studiat psihologia, iar în acest timp a mai jucat în câteva filme.

Anna Paquin

Anna, care a devenit a doua cea mai tânără câștigătoare Oscar, s-a înscris la Universitatea Columbia în 2001. După succesul X-Men și Almost Famous însă, a renunțat la facultate pentru a se concentra pe cariera sa.

Yara Shahidi

În iunie 2017, actrița din Black-ish a anunțat că a fost acceptată la Harvard. „Vreau să mă asigur că primesc suficientă experiență de facultate și din a locui în campus înainte de a zbura de colo-colo”, spune Shahidi, care nu vrea ca viața școlară să îi fie întreruptă de carieră.

Cole și Dylan Sprouse

Cel mai probabil îi cunoști pe cei doi frați din serialul de comedie „The Suite Life of Zack and Cody”, care s-a încheiat în 2008. Ei au studiat la Gallatin School of Individualized Study, de unde au absolvit în 2015.

Oprah

În 1987, la trei ani după ce a acceptat oferta de a avea propria emisiune, Oprah a spus în cadrul unui interviu: „Am făcut un film, am fost nominalizată la Oscar și am fondat propria companie, Harpo. Dar le-am spus, nu pot să țin un discurs până nu obțin încă un credit. Deci, mi-am terminat cursul, am predat lucrarea și am obținut diploma.”

Joseph Gordon-Levitt

După mai mult de un deceniu de actorie, Gordon-Levitt s-a înscris la Columbia’s School of General Studies, unde s-a specializat în istorie, literatură și poezie franțuzească. S-a retras de la facultate după 4 ani.

 

 

*articol preluat din Cosmopolitan US (autori: Mylan Torres și Peggy Truong)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.