8 lucruri pe care nu le nu ştiai despre Hailey Baldwin, logodnica lui Justin Bieber

Despre Hailey Baldwin nu ştiam prea mult (din păcate) până să aflăm că a devenit iubita lui Justin Bieber, iar de când au apărut în presă zvonurile conform cărora aceasta chiar se va căsători cu Justin, toată lumea vorbeşte despre cine e şi ce face, de fapt, Hailey Rhode Baldwin. Înafară de faptul că este fiica   – model (la propriu)  – a actorului Stephen Baldwin.

Aşadar, 7 lucruri pe care nu le ştiai despre Hailey Baldwin:

Odată ca niciodată… a fost balerină

Iar dansul este, încă, modalitatea ei preferată prin care se menţine în formă:

“Mi-e foarte dor să dansez, iar când mă uit la un spectacol de balet plâng, pentru că îmi lipseşte atât de mult.”, a declarat Hailey.

Se machiază aproape mereu… singură

Pe covorul roşu, s-ar putea ca machiajul vedetei să arate fără cusur, dar asta pentru că, se pare, este singura dată când Hailey apelează la profesionişti pentru a-şi realiza make-up-ul.

Altfel, aceasta a mărturisit: „Iubesc să mă machiez de una singură, în viaţa de zi cu zi.”

Margot Robbie este „her beauty icon”

Aproape toată lumea are un model, un idol, un beauty icon pe care îl admiră şi/ sau îl imită, iar Hailey o iubeşte foarte mult pe Margot Robbie. Sau aşa spun “gurile rele”. De ce? Pentru că, spunea ea:

„Iubesc frumuseţea clasică, fără efort. Aceasta este frumuseţea pentru mine – când pare că nu ai depus niciun efort pentru a arăta cum arăţi.”

Iar, cele două arată de multe ori la fel.

Este o suţinătoare acerbă a alimentaţiei sănătoase

Deşi se bucură, din când în când, şi de mâncarea de genul fast-food, în general Hailey se concentrează pe o dietă extrem de sănătoasă:

“Chiar mănânc sănătos. Multe legume, peşte  şi foarte puţină carte. Pur şi simplu, mă simt mai bine mâncând aşa.”

Este foarte apropiată de fetele Kardashian

Dacă dai scroll pe pagina ei de Instagram, vei afla că vedeta este foarte apropiată de toată familia Kardashian. Mai jos, la ziua de naştere a lui Kenny. Chiar are un „matching tattoo” de acelaşi fel cu Jenner.

Are cel puţin 19 tatuaje…

… peste tot. Foarte delicate, tatuajele lui Hailey sunt detalii semnificative din viaţa ei: numele surorii, data de căsătorie a părinţilor, cuvântul „pray” pe mâini, o inimă pe gleznă, cuvântul „seek” pe gâtul ei.

A beneficiat de educaţia de tip homeschooling

Hailey nu a avut o experienţă educaţională ca a celor mai mulţi dintre noi, aceasta învăţând acasă, iar asta a ajutat-o să fie mult mai matură decât îi este vârsta. Sau cel puţin aşa a declarat fiica lui Stephen Baldwin.

“Nu am devenit o ciudată din punctul de vedere social,  doar am sărit peste toată treaba cu petrecerile, băieţii şi toată drama ce vine la pachet.”, a mărturisit Hailey.

Nu a împărţit aceleaşi viziuni politice cu tatăl său

Deşi asta nu a schimbat cu nimic modul cum relaţionează cu tatăl său, Hailey a declarat public că nu înţelege opţiunea tatălui de îl suţine pe Trump.

Stephen Baldwin, împreună cu toţi fraţii lui, sunt actori şi, implicit, au business-uri în această industrie.

Citeşte şi: Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au logodit

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.