5 lucruri pe care nu le stiai despre David Gandy, cel mai sexy model masculin

Știe că îl considerăm atragător, dar nu îi vine să creadă că asta se întâmplă.

Cel mai probabil l-ai observat și tu pe David Gandy în reclama Dolce & Gabbana pentru Light Blue, unde ochii lui albaștri rivalizează cu apa din jurul insulei Capri. Cosmopolitan.com a discutat cu modelul pentru a afla mai multe lucruri despre el.

  1. Consideră că nu e normal să lucrezi în lenjerie intimă. „Este cu siguranță ceva cu care trebuie să te obișnuiești. Este cel mai ciudat lucru din lume.”
  2. Nu s-a simțit niciodată încrezător în fața camerei. „Și nici acum nu mă simt. Nu îmi place neapărat să fiu în centrul atenției, iar asta e exact ce trebuie să fac pentru job-ul acesta.”
  3. Se pregătește intens pentru fotografiile în lenjerie intimă. „În acest domeniu, nu știi niciodată ce job-uri o să primești, deci trebuie să fii mereu pregătit. M-am obișnuit cu asta. Am jucat diferite sporturi de mic, iar acum merg des la sală. În plus, am grijă ce mănânc.”
  4. Are ritualuri de frumusețe. „După 14 ani în această industrie, ar trebui să știu ce este acela un serum! De obicei, la sfârșitul zilei, folosesc ulei de trandafiri, care îmi hidratează bine pielea.”
  5. Știe că femeile salivează după el, dar nu se poate obișnui cu asta. „Nu pot să cred că asta se întâmplă! Nici nu realizez când în spatele meu e un grup de femei care vorbește despre mine.”

Dacă nu știi reclama de la Dolce & Gabbana pe care am menționat-o mai sus, o poți urmări mai jos:

*articol preluat din Cosmopolitan.com

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.