5 reguli de stil de la Victoria Beckham

By  | 

Dacă ȋn Spice Girls era eclipsată de celelalte colege de trupă, ȋn lumea modei, Victoria Beckham dă clasă nu doar fashionistelor, ci şi designerilor cu şcoală care nu beneficiază de simtul său nativ pentru a crea outfit-uri elegante, “curate” şi atât de brit!

Iată cinci lecţii de stil de ȋnvăţat de la Victoria Beckham:

Negrul este şi va fi ȋntotdeauna negru!
Doar negrul poate ascunde defectele pe care vrei să le ascunzi, te face mai ȋnaltă, pune ȋn evidenţă bijuteriile statement şi te ajută să compui un outfit cool chiar dacă nu ai precum Victoria Beckham un simţ al modei nativ. Deci, dacă prietenele ȋţi spun că de cele mai multe ori nu le prea ai cu hainele, go black.

Stil clasic, minimal, linii curate
Dacă ai câteva kilograme ȋn plus, şoldurile mai late sau trunchiul mai lung decât picioarele, nu te juca de-a hainele cu tăieturi moderne,  aplicaţii de tot felul, volănaşe, tăieturi şi altele asemenea. Adoptă un stil “curat”, cumpără doar haine care sunt extrem de simple şi fără nici un “artificiu” pentru a avea cu adevărat look de divă.

Victoria Beckham doneaza pantofi pentru victimele taifunului din Filipine

Victoria Beckham, recompensata la Londra cu Designer Brand Award 2011

O culoare puternică şi atât!
Ce-i drept, e drept, se poartă stilul “sorcovă”, adică multe culori tari puse laolaltă. Din păcate, dacă mama natură nu te-a dotat un simţ al modei, precum cea mai cool bătrânică din lume, Iris Apfel, cel mai probabil, vei ieşi pe stradă ȋmbrăcată precum o “sorcovă”. De atfel, dacă acest stil nu se potriveşte personalităţii tale la fel de efervescente, nu are rost să-l adopţi.

Ȋn concluzie, ia lecţii de la Victoria Beckham care când alege o culoare tare pentru un outfit se rezumă la ea şi nu mai adaugă şi altele.

Totul se rezumă la proporţii
… şi echilibru am adăuga noi. Adică, dacă vrei să pui pe tine puloverul iubitului după care te dai ȋn vânt, nu-l pune la o fustă sau pantaloni largi sau oversized, ci la unii stretch, pe corp. Astfel echilibrezi proporţiile şi nu te faci mai plinuţă decât eşti.

 

 

Comments

comments