5 filme cu Jason Momoa pe care trebuie să le vezi

By  | 

Joseph Jason Namakaeha Momoa, în vârstă de 34 de ani, nu este doar un bărbat adorat de femeile din toată lumea pentru look-ul şi carisma sa, ci şi un actor, regizor, scenarist şi model american de succes.

Născut în Honolulu, Hawaii, Jason a fost crescut de mama sa în Norwalk, Iowa. Părinţii săi fiind de profesie fotograf (mama) şi respectiv pictor (tatăl), tânărul a crescut iubint arta, astfel încât s-a apucat chiar el de pictură (pastel) în Paris. Este de asemenea şi o persoană spirituală, o dovadă în acest sens fiind şi studiile sale ale budismului în Tiber. Într-un final, a decis să se întoarcă în Hawaii pentru a urma facultatea.

Cariera sa a început în 1998 ca model, iar în cinematografie a intrat în 1999 odată cu rolul său din serialul Baywatch Hawaii. Deşi nu se poate lăuda cu o filmografie foarte mare, Jason Momoa a avut doar roluri importante, iar interpretarea sa este fără cusur.

Cele mai bune cinci filme ale lui Jason Mamoa

Conan the Barbarian / Conan Barbarul (2011)

După ce este martor la asasinarea tătălui său şi la distrugerea satului în care a copilărit, legendarul luptător Conan porneşte în căutarea asasinilor pentru a căuta răzbunare. Războiul sângeros îl duce pe Conan pe căi nebănuite şi lupta lui pentru supravieţuire ajunge mai repede decât şi-a imaginat la dimensiuni epice. 

Game of Thrones/Urzeala tronurilor

Unul dintre cele mai urmărite seriale ale momentului, Game of Thrones/ Urzeala tronurilor este ecranizarea seriei fantasy Cântec de gheaţă şi foc/A Song of Ice and Fire a scriitorului George R.R. Martin. Serialul are loc în tărâmul fictiv Westeros, unde lupta pentru Tronul de Fier a început. Aceasta se  întinde din Sud, unde căldura provoacă comploturi, pofte şi intrigi, către sălbaticele tărâmuri estice şi până în Nordul îngheţat, unde un zid de gheaţă de 400 m protejează Regatul de forţele întunecate de dincolo.

Stargate: Atlantis (2004–2009)

Membrii unei echipe de oameni de ştiinţă cred că au găsit locaţia Atlantidei, oraşul demult pierdut. Calea către citadelă este o poartă stelară ce duce către altă galaxie.

Bullet to the Head / Glonţ în cap (2012)

Bullet to the Head spune povestea lui Jimmy Bobo, un asasin din New Orleans, care face echipă cu un detectiv din New York într-o investigaţie de proporţii, ce-i poartă de pe aleile lăturalnice ale oraşului New Orleans până pe coridoarele puterii din Washington D.C.

Road to Paloma (2014)

Road to Paloma este cel mai recent film în care Jason Momoa joacă, fiind şi primul lung metraj pe care acesta îl regizează. Drama spune frumoasa poveste a doi bikeri ce călătoresc prin vestul Americii, Robert Wolf şi Cash Guirgis.

Fanii lui Jason Momoa vor putea sa participe la o conferinţă cu acesta, pot face o fotografie alături de el şi vor putea sa îi ceară şi un autograf, totul la East European Comic Con, ce va avea loc între 9 şi 11 mai în Bucureşti.

Dacă ţi-au plăcut filmele cu Jason Momoa sugerate de noi, urmăreşte-ne în continuare pentru şi mai multe recomandări de filme!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *