5 cupluri de vedete care s-au despartit in 2015

By  | 

Uneori, viețile vedetelor par perfecte, dar trebuie să ne amintim că și ele sunt oameni, la fel ca noi. Și, la fel ca în cazul nostru, relațiile se destramă. Iată 5 cupluri de vedete care s-au despărțit în 2015.

Bani și faima nu sunt totul pe lumea asta, iar vedetele o știu foarte bine. Deși mulți dintre noi credem că toate problemele din lume pot fi rezolvate cu ajutorul banilor, realitatea este alta. Relațiile vedetelor, de exemplu, funcționează și se destramă la fel ca ale noastre, „oamenilor de rând”.

Iată 5 cupluri de vedete care s-au despărțit în 2015

Ben Affleck și Jennifer Garner

Cuplul a fost căsătorit timp de 10 ani și are împreună trei copii. Au existat numeroase zvonuri legate de problemele lor de cuplu, iar picătura care a umplut paharul se pare că ar fi fost infidelitatea lui Affleck.

Gwen Stefani și Gavin Rossdale

Cei doi au fost căsătoriți 13 ani și au trei copii împreună, însă anul acesta au decis să divorțeze. Pe toată durata relației, în media au circulat zvonuri legate de infidelitatea lui Rossdale, deci despărțirea a fost probabil o idee bună. În plus, nimeni nu știe să facă melodii mai bune de despărțire decât Gwen Stefani!

Halle Berry și Oliver Martinez

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „Dark Tide”, iar relația lor a început în 2010. După doi ani s-au logodit, iar în 2013 s-au căsătorit în Franța. După câteva luni, au făcut un copil împreună, însă anul acesta au anunțat că vor divorța.

Kaley Cuoco și Ryan Sweeting​

Povestea lor părea una perfectă și sinceră, deși a părut că cei doi s-au grăbit puțin – după trei luni de relație s-au logodit, după alte trei luni s-au căsătorit. Din păcate, relația nu a rezistat.

Kourtney Kardashian și Scott Disick

S-a zvonit că cei doi s-ar putea împăca, dar sperăm că nu este adevărat. În acest caz, despărțirea este benefică pentru amândoi. Kourney Kardashian a decis să se despartă de partenerul său după ce acesta a lipsit de acasă o lună pentru a se distra și spunând că este singur. Mai mult, el a fost fotografiat în compania fostei sale iubite în Monaco. Cei doi au fost împreună din 2006 și au trei copii.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *