5 cele mai stylish vedete pe Instagram

By  | 

Trebuie să devii follower al acestor vedete pe Instagram pentru a primi zilnic lecţii de fashion.

Jessica Alba
Stilul său este, poate, cel mai relaxat şi feminin de la Hollywood şi deţine cele mai tari trucuri pentru “bad hair days”! De exemplu: când nu-ţi stă părul, pune o pălărie, iar dacă n-ai chef să te aranjezi, asortează un pantalon de trening mai stylish cu o cămaşă, converşi şi sacou.

jessica alba

 

Diane Kruger
Ea are propriul său stil vintage-modern, unul incredibil de glam, care-i asigură prezenţa lunară ȋn toate revistele de modă. Dă iama prin magazinele de vintage şi dotează-te cu câteva rochii ţn stilul anilor ’60, apoi asortează-le cu accesorii statement, moderne, tocuri şi un ruj roşu.

kruger

 

Alexa Chung
Numele său mic este “stil”. De altfel, are şi o carte de stil şi a fost stilist la Vogue. Ce mai putem spune decât că dacă eşti genul de fată care să dă ȋn vânt după stilul parizian, Chung este vedeta pe care trebuie să stai cu ochii pe Instagram.

chung

 

Gwen Stefani
Este cea mai cool mamă din lume şi cea mai cool vedetă. Ea a reinventant stilul punk, adăugându-i elementul “feminin”. Dacă ai o fire rebelă, Gwen este celebritatea ta de suflet!

gwen

 

Blake Lively
Blake a fost votată recent cea mai stilată mămică a anului. Ea reuşeşte să combine suprinzător de bine stilul glam al anilor ’30 cu liniile simple ale creaţiilor moderne şi confortabile.

lively

3 trenduri pentru tipele curajoase

Vedeta cu stil: Blake Lively

Comments

comments